Τα φετινά culotte pants είναι η νέα ανανεωμένη απάντηση στις midi φούστες: 5 τρόποι για να τα φορέσετε σωστά

Η αγαπημένη culotte που έκανε την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια, ανεβαίνει σε δημοτικότητα και μαζί της ανεβαίνει και το μήκος της. Κι εκεί που την είχαμε συνηθίσει στον αστράγαλο, πλέον φτάνει στο ύψος του γονάτου (πάνω ή κάτω). Ναι, είναι η νέα μορφή των culotte pants και είναι η πιο fashion απάντηση στις midi φούστες. Εάν λοιπόν είστε

ο τύπος του παντελονιού και όχι της girly φούστας, δεν χρειάζεται να το αποχωριστείτε, μόνο να αλλάξετε το μήκος του και να το φορέσετε σωστά. Πως; Παρακάτω σας δίνουμε τις πιο στιλάτες απαντήσεις.

@whowhatwear

Με 70s vibes όπως το ανέδειξε ο Yves Saint Laurent. Επιλέξτε μια culotte με χαμηλή μέση και συνδυάστε την με πουκάμισο και απαραίτητα ζώνη. Ένα κλασικό μακρύ σακάκι θα ολοκληρώσει την πιο σύγχρονη εικόνα.

@fashiontasty

Αν πάλι προτιμάτε τα πιο θηλυκά outfits, υπάρχει και η πλισέ culotte που σετάρεται άψογα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και το αγαπημένο σας παλτό.

@claireguillon/instagram

Ο πιο updated τρόπος ωστόσο για να φορέσετε τα culotte pants είναι οι μπότες. Over the knee και δερμάτινες θα απογειώσουν το outfit. Και γιατί όχι, επιλέξτε μια culotte σε μήκος βερμούδας. Το τέλειο badass look.

@closetfulofclothes

Ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι μια culotte «κονταίνει» το πόδι και αποφεύγουν να τη φοράνε με flat παπούτσια. Δεν είναι και απόλυτα λάθος η σκέψη, το μυστικό εδώ βρίσκεται στο μήκος. Η κάθε μία θα πρέπει να βρει το ιδανικό για το ύψος της και πιστέψτε με θα ταιριάζει ακόμα και με flip flops.

@leonniehanne/instagram

Αυτόν τον μήνα φορέστε την culotte σας με χριστουγεννιάτικο τρόπο αλά Chanel. Ένα πλεκτό πουλόβερ, λαμπερή culotte και πέρλες είναι ότι χρειάζεστε για να μπείτε στο  πνεύμα των Χριστουγέννων και να είστε υπέρκομψες.

Keywords
Τυχαία Θέματα