Η Gigi Hadid έχει κρυφό λογαριασμό στο Tik Tok

13:00 15/2/2022 - Πηγή: InStyle

Στο αμερικανικό Instyle μίλησε το μοντέλο Gigi Hadid, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι διατηρεί κρυφό λογαριασμό στο Tik Tok. Η Gigi αναφέρθηκε στη σχέση της με τα social media, τη χρήση φίλτρων που παρατηρείται έντονα τον τελευταίο καιρό από τα νέα κορίτσια και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να δημιουργήσει έναν μυστικό λογαριασμό

στη πλατφόρμα του Tik Tok.  

Instagram @gigihadid

«Απέκτησα Instagram όπως πρωτοεμφανίστηκε, όταν πήγαινα γυμνάσιο και κανείς δεν νοιαζόταν. Απλά έκανα ότι μου φαινόταν φυσικό κι επειδή ξεκίνησα χωρίς followers και fans, είχα λίγο περισσότερο χρόνο να το χτίσω με τη δική μου φωνή».

Σήμερα, όπως και η ίδια η Gigi παραδέχεται, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τα νέα μοντέλα, καθώς πρέπει να είναι παρούσες αλλά και «τέλειες» σε κάθε διαδικτυακή πλατφόρμα που υπάρχει.   

Instagram @gigihadid

Όταν η συζήτηση φτάνει στη νέα μόδα με τα φίλτρα, η Gigi δικαιολογεί τα κορίτσια που τα χρησιμοποιούν με μία επιφύλαξη. «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα νέα κορίτσια. Κι εγώ χρησιμοποιώ cute φίλτρα, σίγουρα. Αλλά πιστεύω ότι όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς τόσο πιο φυσιολογικά γίνονται. Οπότε πρέπει να κάνεις μια ρεαλιστική συζήτηση με τον εαυτό σου όπου θα πεις – δεν μπορώ να το κάνω αυτό συνέχεια».

Η ίδια μέσα από την δουλειά της έχει γνωρίσει κάθε σημείο του προσώπου της, κάθε μέρος του σώματός της και έχει μάθει να το αγαπάει. Αυτό περιμένει να κάνει κάθε κορίτσι της νέας γενιάς.

Instagram @gigihadid

Και για τον μυστικό λογαριασμό της στο Tik Tok… Η Gigi Hadid δεν πρόκειται να αποκαλύψει το όνομά της, αφού το διατηρεί χωρίς followers και post αλλά μόνο για να παραμονεύει. Κάτι σαν stalker δηλαδή αφού λατρεύει τα βίντεο με τις μαμάδες, τα παιδικά γεύματα, τις ιστορίες φόνων και τον άντρα που καθαρίζει τα πιο βρώμικα σπίτια φορώντας στολή προστασίας. Είναι κι αυτό ένα χόμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα