Coco Chanel και Christian Dior γίνονται οι πρωταγωνιστές νέας σειράς

10:45 15/2/2022 - Πηγή: InStyle

Επαναστατικές ιδέες και δημιουργίες που έμειναν κλασικές. Γνωστή για τα ταγιέρ, το κοντό καρέ μαλλί και το μικρό μαύρο φόρεμα. Ο σχεδιαστής για τον οποίο επινοήθηκε ο όρος «new look» και επανάφερε την πολυτέλεια στη ζωή των Παριζιάνων. «The New Look» είναι και ο τίτλος νέας σειράς για τους θρυλικούς σχεδιαστές μόδας, Coco Chanel και Christian Dior που θα είναι διαθέσιμη στην Apple

TV+. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός τής δραματικής σειράς είναι ο Todd A. Kessler. Ο Ben Mendelsohn θα υποδυθεί τον Christian Dior και η Juliette Binoche θα ενσαρκώσει την Coco Chanel.

Appletv

Η σειρά περιγράφεται ως ένα επικό θρίλερ που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Παρισιού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «Η βασιλεία της Coco Chanel, ως της πιο διάσημης σχεδιάστριας μόδας στον κόσμο, τερματίζεται με τον Christian Dior να αναδύεται, βοηθώντας να επιστρέψει το πνεύμα και η ζωή στον κόσμο με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμα ομορφιάς και επιρροής που θα συνεχίσει να καθορίζει τις επόμενες γενιές» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Apple TV+. Το «The New Look» έχει τη δυνατότητα να γίνει ανθολογία που θα επικεντρώνεται σε μια νέα ιστορία του κόσμου της μόδας σε κάθε σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juliette Binoche (@juliettebinoche)

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα γυρίστηκε αποκλειστικά στην Πόλη του Φωτός και επικεντρώνεται στην κομβική στιγμή του εικοστού αιώνα, όταν το Παρίσι γυρνά και πάλι στην παλιά του αίγλη και αναδεικνύει το νέο fashion icon του, τον Christian Dior. «Η Ευρώπη χόρτασε βόμβες, ας ρίξουμε και μερικά βεγγαλικά» είχε πει τότε ο σχεδιαστής. Η εκπομπή θα εξερευνά τις ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior μεταξύ άλλων: Chanel, Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin και Yves Saint Laurent.

Keywords
Τυχαία Θέματα