Hailey Bieber & Kendall Jenner: Σε double date με τους συντρόφους τους

09:24 15/2/2022 - Πηγή: InStyle

Το διπλό ραντεβού της Hailey και της Kendall ενθουσίασε τους θαυμαστές.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Super Bowl στο SoFi Stadium της California. Πρόκειται για τον σημαντικότερο και δημοφιλέστερο ετήσιο αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, είναι πρώτο σε τηλεθέαση κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και δεύτερο παγκοσμίως, πίσω από τον τελικό UEFA Champions League.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλές σημαντικές προσωπικότητες της showbiz παρευρέθηκαν στην αθλητική εκδήλωση. Δυο από τις διασημότητες που ξεχωρίσαμε ήταν τα supermodels, Hailey Bieber και Kendall Jenner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Jenner (@kennyjeener)

Ο λόγος που μας τράβηξαν λίγο περισσότερο την προσοχή από τους υπόλοιπους celebrities, ήταν το double date με τους συντρόφους τους. Ο τραγουδιστής Justin Bieber και ο μπασκετμπολίστας Devin Booker βρέθηκαν στο πλευρό τους και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον αγώνα. Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν τους βλέπουμε να γελάνε και να συζητούν. Αποτελούν σίγουρα μια πολύ όμορφη παρέα και αναρωτιόμαστε αν θα δούμε στο μέλλον κι’ άλλες δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

Η Kendall και η Hailey ήταν ντυμένες με παρόμοιο τρόπο, διαλέγοντας λευκά μπλουζάκια και μαύρα παντελόνια. Μια λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε και μας άρεσε είναι ότι ο Devin και ο Justin είχαν ίδια cool διάθεση, φορώντας ασορτί γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suporte Justin Bieber Brasil (@jbsuportebr)

Keywords
Τυχαία Θέματα