Είστε κρυωμένες; 3 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο ντουλάπι σας για γρήγορη ανάρρωση

12:22 17/1/2024 - Πηγή: InStyle
Οι τρεις νέες, ειδικά σχεδιασμένες λύσεις ανακούφισης και «θωράκισης» από το κρυολόγημα ώστε να απολαύσετε τον χειμώνα πιο υγιείς και τονωμένοι από ποτέ.

Ερεθισμένος λαιμός; Ρινική συμφόρηση; Συχνά κρυολογήματα; Όποιο και αν από τα τρία είναι το θέμα που αντιμετωπίζετε, υπάρχει η έξυπνη λύση για να το καταπολεμήσετε. Μην αφήνετε να σας καταβάλλει ό,τι μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να προλάβετε. Γι’ αυτό παρακάτω σας έχουμε τρεις νέες εξειδικευμένες λύσεις ανακούφισης και θωράκισης του οργανισμού από το κρυολόγημα, ώστε να απολαύσετε

τον χειμώνα με ευεξία και υγεία.

Ανακούφιση ερεθισμένου λαιμού

Δυσκολία στην κατάποση, το φαγητό, το ποτό, την ομιλία… ο πονόλαιμος δυσκολεύει πολύ την καθημερινότητά μας σε όλες τις εκφάνσεις της. Η ανακούφιση με μέλι, πρόπολη και συγκεκριμένα φυσικά συστατικά είναι μονόδρομος, γιατί είναι σούπερ αποτελεσματικά και προτιμότερα από τα χημικά.

FREZYDERM PROPOLIS ORAL SPRAY
Συμπλήρωμα διατροφής για τοπική εφαρμογή στον ερεθισμένο λαιμό, με συνδυασμό φυσικών συστατικών, όπως πρόπολη, μέλι, εκχύλισμα θυμαριού και βιταμίνη C, που συμβάλλει στην καταπράυνση και την ανακούφισή του.

Χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Για παιδιά από 3 ετών+.

Ρινική αποσυμφόρηση

Η μπουκωμένη μύτη ταλαιπωρεί τις μέρες μας και ιδίως τις νύχτες μας. Επηρεάζει τη διάθεση, τη συγκέντρωση, την απόδοσή μας στην εργασία και στις υποχρεώσεις μας, και δημιουργεί ένα αίσθημα κούρασης και εξουθένωσης. Ένα ρινικό αποσυμφορητικό με θαλασσινό νερό είναι το must προϊόν που πρέπει να έχετε στο ντουλάπι σας, για να το χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

FREZYMAR CLEANER HYPERTONIC STRONG²
Υπέρτονο ρινικό αποσυμφορητικό διάλυμα (2,2%NaCl) ισχυρής διάχυσης για τον καθαρισµό και την αποσυµφόρηση της ρινικής οδού.

Το θαλασσινό νερό Frezymar Hypertonic είναι από τον κόλπο Cancale στη Βρετάνη, ευρέως γνωστό για την ποιότητα και την καθαρότητα των υδάτων του. Είναι 100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά και χωρίς προωθητικό αέριο, ιδανικό για περιπτώσεις ρινίτιδας, ιγμορίτιδας, κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες.

Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος

Άμυνα: Η λέξη-κλειδί απέναντι στο κρυολόγημα, ώστε να χαρούμε έναν χειμώνα με ευρωστία. Η καλύτερη άμυνα λοιπόν ξεκινά πρωταρχικά από το κομμάτι της διατροφής. Ενισχύστε την με τα απαραίτητα, πολύτιμα στοιχεία και τις βιταμίνες που θα δυναμώσουν το ανοσοποιητικό σας και θα αποτρέψουν τα μελλοντικά κρυολογήματα.

FREZYDERM IMMUNO
Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Κάθε κάψουλα αποτελείται από 4 μικροταμπλέτες.

Με την καινοτομία Efycaps® Technology που επιτρέπει την ελεγχόμενη τοπικά και χρονικά απελευθέρωση των συστατικών για:

Σταθερότητα, ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η σύστασή τουςΥψηλή βιοδιαθεσιμότητα, δηλαδή μέγιστη απορρόφησή τους στον οργανισμόΣυνέργεια όλων των συστατικών μέσα στον οργανισμόΜέγιστο όφελος από όλα τα παραπάνω

Η Πορτοκαλί Ταμπλέτα, βραδείας αποδέσμευσης στο λεπτό έντερο, περιέχει Βιταμίνη D3 2000IU. Η Βιταμίνη D3 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι 2 Κίτρινες Ταμπλέτες, άμεσης αποδέσμευσης στο στομάχι, περιέχουν Echinacea Angustifolia 100mg. Η Echinacea (Εχινακοσίδης> 4%) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη φυσική άμυνα του οργανισμού.

Η Μπλε Ταμπλέτα, άμεσης αποδέσμευσης στο στομάχι, περιέχει Σελήνιο 55μg και Ψευδάργυρο 10mg. Τo Σελήνιο είναι αντιοξειδωτικό για την πρόληψη του οξειδωτικού stress και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. O Ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. (το κουτί περιέχει 30 κάψουλες)

Για παιδιά από 12 ετών και ενήλικες

Keywords
Τυχαία Θέματα