Josh Duhamel: Έγινε και πάλι μπαμπάς

09:30 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Josh Duhamel, Audra Mari. Οι πανευτυχείς γονείς καλωσόρισαν στη ζωή τον Shepherd Lawrence Duhamel στις 11 Ιανουαρίου.

Ο Josh Duhamel και η Audra Mari επιβεβαίωσαν την ευχάριστη είδηση στο Instagram, όπου δημοσίευσαν

από κοινού μια φωτογραφία με τα ποδαράκια του μωρού τους. Το μωρό γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου, όπως σημείωσε το ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audra Duhamel (@audramari)

Ο Duhamel είναι ήδη μπαμπάς του γιου Axl, 10 ετών, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Fergie. Ο γιος του ηθοποιού είχε μια γλυκιά αντίδραση στο άκουσμα ότι θα γίνει μεγάλος αδερφός. “Είπε: Περίμενε, τώρα, θα γίνω… Θα εξακολουθήσεις να με αγαπάς, όμως, κι εσύ, σωστά;” είχε πει ο Duhamel σε συνέντευξή του στο Parade.

“Του είπα: Φυσικά και θα εξακολουθήσω να σε αγαπώ. Και εκείνος μου είπε, θα εξακολουθώ να είμαι ο πρωτότοκος γιος σου, σωστά;’. Του λέω, ναι, είσαι ακόμη ο πρωτότοκος γιος!” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Eπίσης, σημείωσε: “Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Και λατρεύει τα μωρά!” είπε ο πατέρας. “Ήμουν κι εγώ το ίδιο στην ηλικία του. Πάντα αγαπούσα τα μωρά. Υπάρχει κάτι σε αυτά. Και είναι πολύ καλός με τα μικρότερα παιδιά. Οπότε πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος μεγάλος αδελφός”.

Keywords
Τυχαία Θέματα