6 τάσεις της επόμενης σεζόν που μπορούμε να φοράμε από σήμερα κιόλας

10:52 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς ο χειμώνας κάνει ένα βήμα πίσω και δίνει χώρο στην ηλιοφάνεια, είναι η στιγμή να ανακαλύψουμε μερικές ακόμα χρήσιμες τάσεις. Αυτές που ξεχωρίζουν στον κόσμο της μόδας για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, αλλά που μπορούμε ήδη να τις φοράμε. Έτσι, προσκαλούμε όλες τις γυναίκες να αναπνεύσουν βαθιά, να αποχαιρετήσουν για λίγο τα χοντρά υφάσματα και να εισέλθουν σε έναν κόσμο κομψότητας και εκπλήξεων.

Στο ταξίδι μας προς το ανοιξιάτικο mood, έχει στόχο να αναδείξει το σώμα. Είναι η εποχή να τονώσουμε τη θηλυκότητά μας με εκλεπτυσμένο

τρόπο και να εξερευνήσουμε το παιχνίδι της μόδας με αυτές τις έξυπνες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, έτσι όπως τις είδαμε στις SS’24 πασαρέλες!

Οι ανοιξιάτικες τάσεις του 2024Boho chicCupcake σιλουέτεςΝυφικές πινελιέςLingerie sensualityΝαυτικές διαθέσειςΑπόλυτος μινιμαλισμόςBoho Chic: Η επιστροφή του ελεύθερου στιλ

Με ελεύθερες φόρμες, εκπληκτικά prints και αέρινα υφάσματα, το boho chic είναι η τάση που θα ανανεώσει ολοκληρωτικά το στιλ μας. Ένας κόσμος ελευθερίας με αέρινα φορέματα και ενδιαφέροντα πλεκτά που αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Cupcake Σιλουέτες: Μια γλυκιά νοσταλγία

Η γλυκιά τάση των cupcakes γραμμών στις φούστες κυρίως και τα φορέματα είναι εδώ για να μας κάνει να νιώσουμε σαν πραγματικά γλυκά. Με όγκο στα τελειώματα, αυτή η τάση προσφέρει μια δόση νοσταλγίας και θηλυκότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AM (@angel.magazine_)

Νυφικές Πινελιές: Η εκλεπτυσμένη λάμψη

Αυτή η τάση επιτρέπει την έντονη χρήση λευκών και απαλών αποχρώσεων, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη, λευκή γοητεία. Δαντέλες, κεντήματα και οτιδήποτε παραπέμπει σε νυφικό φόρεμα μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Concrete (@concretereplimited)

Lingerie Sensuality: Η εκρηκτική θηλυκότητα

Το trend αυτό προτείνει να αναδείξετε τη θηλυκότητά σας με διάφανα υφάσματα, δαντέλα και αποκαλυπτικά κομμάτια. Είναι η εποχή να εντυπωσιάσετε με την εκρηκτική σας παρουσία, είναι η ώρα να φορέσετε τα εσώρουχα ως… εξώρουχα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Ναυτικές Διαθέσεις: Η κλασική ανανέωση

Οι ναυτικές διαθέσεις επιστρέφουν δυναμικά, προτείνοντας κλασικά ρούχα με μια ανανεωμένη προσέγγιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρίγες, μπλε αποχρώσεις και ναυτικά σύμβολα για ένα στιλ που ποτέ δεν πεθαίνει και να σαλπάρετε με σημαία σας το στιλ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Απόλυτος Μινιμαλισμός: Less is more

Αν αγαπάτε την απλότητα, ο απόλυτος μινιμαλισμός είναι η τάση σας! Καθαρές γραμμές, απαλά χρώματα και απλά σχέδια δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εικόνα με έντονη επίδραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Couture Vision (@couturevision)

Keywords
Τυχαία Θέματα