Tom Cruise: Η γλυκιά χειρονομία στην 11χρονη Kirsten Dunst

22:45 5/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kirsten Dunst μίλησε με γλυκά λόγια για τον Tom Cruise καθώς αναφέρθηκε στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο πλευρό του σταρ, το 1994, με τη “Συνέντευξη μ’ έναν βρικόλακα”.

Φαίνεται πως ο Tom Cruise την πρόσεχε στα γυρίσματα, καθώς αυτή ήταν ένα παιδί.

Η 41χρονη ηθοποιός καλεσμένη στο Jimmy Kimmel Live για να προωθήσει τη νέα της ταινία αναφέρθηκε σ’ εκείνη την εποχή, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν οι συμπρωταγωνιστές της της αγόραζαν ποτέ πράγματα.
“Θα σου έπαιρναν ένα πόνι ή κάτι τέτοιο;”, ρώτησε ο Jimmy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

“Ο Tom Cruise έβαλε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καμαρίνι μου όταν ήμουν παιδί“, μοιράστηκε η Kirsten.

Η Kirsten απέκτησε τοn ρόλο της Claudia που την έκανε να ξεχωρίσει στην ταινία γοτθικού τρόμου “Interview With The Vampire” του 1994, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Tom, 61 ετών, και ο Brad Pitt, 60 ετών.

Ο Tom, ο οποίος υποδύθηκε τον αθάνατο βρικόλακα Lestat de Lioncourt στην ταινία, εξέπληξε την Kirsten με το ευγενικό δώρο τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς γύριζαν στα Pinewood Studios του Μπάκιγχαμσαϊρ.

Η Kirsten είπε στον Jimmy ότι ο αείμνηστος κωμικός Robin Williams, ο οποίος πέθανε έπειτα από αυτοκτονία σε ηλικία 63 ετών το 2014, της αγόρασε επίσης έναν υπολογιστή Mac. Ο Robin και η Kirsten πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία Jumanji το 1995 και ο πρώτος της υπολογιστής σε ηλικία 13 ετών ήταν ένα δώρο από τον κωμικό.

‘Ένας μεγάλος, χρωματιστός υπολογιστής Mac. Ο καινούργιος. Οι καινούργιοι της δεκαετίας του ’90”, είπε η ηθοποιός. “Είχα ξετρελαθεί” πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα