The Idol: Τα outfits που ξεχωρίσαμε από τα πρώτα επεισόδια της αμφιλεγόμενης σειράς

15:47 16/6/2023 - Πηγή: InStyle

H νέα σειρά The Idol της ΗΒΟ από τον The Weeknd και τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson, έκανε πρεμιέρα και ίσως έχετε ήδη αντιληφθεί το μέγεθος του buzz που έχει προκαλέσει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο ίδιος ο The Weeknd -ή αλλιώς, Abel Tesfaye όπως είναι το πραγματικό του όνομα- και η Lily Rose Depp. Eκείνος,

μοναδικά ταλαντούχος εκείνη ανερχόμενη και λαμπερή, πρόκειται για ένα αναπάντεχα γοητευτικό ντουέτο.

Η ιστορία ακολουθεί μια pop star που ξεκινά ένα ειδύλλιο με έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μίας σύγχρονης αίρεσης.

Πριν καν το «The Idol» κάνει πρεμιέρα, οι αντιδράσεις και τα σχόλια πως πρόκειται για μια σκανδαλώδη σειρά ήταν πολλά. Οι κριτικές έγιναν ακόμη πιο σκληρές μετά τα δύο πρώτα επεισόδια, με το σενάριο της σειράς να θεωρείται σεξιστικό σήμερα και τον The Weeknd να απογοητεύει πολλούς από τους θαυμαστές του.

Lily-Rose Depp: Σκανδάλισε τις Κάννες με τις σκηνές σεξ στο “The Idol”

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστα τα looks της πρωταγωνίστριας που ξεχωρίσαμε στα δύο πρώτα επεισόδια και τα οποία επιμελείται η costume designer Natasha Newman-Thomas.

H Lily Rose-Depp είναι έτσι κι αλλιώς μια κομψή στάρλετ, μούσα του οίκου Chanel και του ίδιου του Karl Lagerfeld και οι εμφανίσεις της είναι πάντα ξεχωριστές. Στη σειρά, που υποδύεται μια pop star την βλέπουμε ήδη με σύνολα εμπνευσμένα από το Υ2Κ trend που χαρακτηρίζονται από έντονο αισθησιασμό και σεξαπίλ.

Το γαλάζιο mesh μίνι φόρεμα

To naked dress είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς όπως και τα μίνι. Η Depp εμφανίστηκε με μια baby blue εκδοχή από το brand Aya Muse, που αποκάλυπτε διακριτικά το κορμί της και το συνδύασε με ασημένια bucket bag με κρόσσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Idol (@theidol)

Το statement body

Σε μία άλλη πάλι εμφάνιση την βλέπουμε με ένα εντυπωσιακό ροζ body με ανάγλυφα σχέδια, σαν γνήσια σταρ της ποπ επί σκηνής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

H κόκκινη μεταξωτή ρόμπα

Το μεταξωτό κόκκινο robe της με λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα ήταν ο ορισμός του sexy-classy. Λέγεται ότι στόχος ήταν η εμφάνιση να είναι ένας φόρος τιμής στη Marilyn Monroe.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Idol (@theidol)

Το μαύρο σορτς και το βελούδινο bustier top

Οι κορσέδες και τα bustiers είναι εξίσου δημοφιλή trends και ήταν αναμενόμενο ότι η Natasha Newman-Thomas θα έβαζε την Depp να τα φορέσει σε ένα από τα looks.

Credit: HBO/ IMDBFloss bikini top, μίνι φούστα και trainers

Η ανερχόμενη ποπ σταρ φόρεσε ίσως το πιο μικροσκοπικό κομμάτι ever κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς. Tο teeny-tiny bra είναι από το Didu, ενώ η micro φούστα είναι Danielle Guizio. Τέλος τα αθλητικά Diesel έδωσαν στην εμφάνιση μια σπορ αίσθηση.

Credit: IMDBUnpopular Opinion: Η Miranda του Sex & the City ήταν η πιο στιλάτη της παρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα