Kim Kardashian: Αποκαλύπτει τι την “ανάβει” στους άνδρες και δεν θα το φανταζόταν κανείς

13:37 16/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian αποκάλυψε τα προσόντα που την ερεθίζουν σ’ έναν άνδρα και σίγουρα η αποκάλυψή της εξέπληξε τους πάντες.

Η reality star, στο τελευταίο επεσόδιο των “The Kardashians” ανέφερε τα ονειρεμένα προσόντα ενός συντρόφου και παραδέχθηκε ότι ένα όμορφο χαμόγελο παίρνει την πρώτη θέση. “Τα δόντια είναι αυτό που με ερεθίζουν περισσότερο. Όσο πιο ίσια τόσο πιο πολύ ανάβω” ομολόγησε η 42χρονη Kim και πρόσθεσε: “Αστειεύομαι αλλά δεν αστειεύομαι.”

Όσο για τα υπόλοιπα

επιθυμητά προσόντα στους άνδρες, η σταρ είπε στους φίλους της ότι θέλει έναν “ήρεμο” άντρα με “καλή υγιεινή” και “χωρίς προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά”, ο οποίος θα την “προστατεύει” και θα “παλεύει γι’ αυτήν.”

Kim Kardashian describes ‘biggest turn-on,’ what makes her ‘horny’ https://t.co/iIRLBw4Spc pic.twitter.com/zAMLZ2qXeZ

— Page Six (@PageSix) June 16, 2023

Ο άνδρας των ονείρων της θα πρέπει επίσης να είναι “υποστηρικτικός, ειλικρινά χαρούμενος για [αυτήν και] επιτυχημένος“, σημείωσε, καθώς και “αυθόρμητος, διασκεδαστικός” και “πρότυπο” για τα τέσσερα παιδιά της – North, 9 ετών, Saint, 7 ετών, Chicago, 5 ετών και Psalm, 4 ετών.

“Δεν θέλω βαριές αποσκευές, έχω αρκετές“, πρόσθεσε. “Ψηλότερος από μένα, κάποιος που αγαπάει να γυμνάζεται, ένα άτομο με κίνητρα, ένα ανεξάρτητο άτομο που δεν εξαρτάται και κάποιος με καλό γούστο.“

Keywords
Τυχαία Θέματα