New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί σήμερα 18 Ιουνίου μαζί με τη Realnews

12:18 16/6/2023 - Πηγή: InStyle

Το περιοδικό InStyle Ιουλίου βρίσκεται σήμερα στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα Realnews και είναι ένα τεύχος γεμάτο summer stories!

Καλοκαιρινές ιστορίες μέσα από τη μόδα, την ομορφιά και κυρίως μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα που πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε καλύτερα. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή μάς παρουσιάζει την σούπερ cool πλευρά της μέσα από μια καλοκαιρινή φωτογράφιση και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της ιστορίες. Κάνουμε

μια αναδρομή με την Αναστασία Τσιλιμπίου στην καριέρα της, από τότε που ως παιδάκι έκανε μόντελινκ μέχρι το σήμερα που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha Αυτή η Νύχτα Μένει, ενώ ο ηθοποιός Ραφαήλ Καρυωτάκης μοιράζεται μαζί μας ιστορίες ομορφιάς, αποδεικνύοντας ότι συνδυάζει beauty and brains. Αυτά και πολλά ακόμα stories θα βρείτε σε ένα τεύχος που ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Πιο αναλυτικά….

Λαμπερή, δυναμική, με έντονη προσωπικότητα και αμετανόητα ο εαυτός της. Η Δέσποινα Βανδή είναι όσα αγαπάμε και όσα ανυπομονούμε να δούμε άμεσα από αυτήν.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Κοσμάς Κουμιανός / Fashion Editor: Στέφανος Ζαούσης / Grooming: Βάσω Νακοπούλου / Μαλλιά: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει μια πολυποίκιλη καριέρα, και μπορεί συνήθως να υποδύεται το καλό κορίτσι, δηλώνει όμως έτοιμη να παίξει σε θρίλερ!

Credit: InStyle Greece / Photographer: Νίκος Μαλιάκος / Styling: Ναταλία Μπαλτά / Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Το InStyle Greece συναντά αποκλειστικά τη Chanel στο σπίτι της Coco για το fitting της Maïwenn, πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτιδας της πολυσυζητημένης ταινίας Jeanne du Barry. Ετσι, σας οδηγεί στα μυστικά της ταινίας και στον περίφημο κόσμο των ατελιέ του μεγάλου οίκου, με αποκορύφωμα την κατασκευή χειροποίητων καπέλων Maison Michel -λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσημη συνεργασία του διάσημου οίκου με την ταινία της χρονιάς.

Credit: InStyle Greece / Chanel

Εγινε viral ως ο «Ελληνας βασιλιάς του TikTok», με πάνω από 1 εκατομμύριο followers, αλλά κέρδισε την καρδιά μας με τον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο στη Γη της Ελιάς. Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης έχει looks & brains και είναι αποφασισμένος πως το μέλλον του ανήκει στην υποκριτική.

Credit: InStyle Greece

Συμβουλές styling για αντρικό ντύσιμο από τον ειδικό, Στέφανο Ζαούση.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Elizabeth Aronis

H σουηδικής καταγωγής καλλονή σχεδιάστρια Caroline Svedbom και ιδρύτρια του brand κοσμημάτων με το όνομά της, μοιράζεται με τo InStyle την αποστολή της να φέρει το χρώμα και τη χαρά στην καθημερινότητά μας.

Η Αλεξία Καρύδη, ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του YSSO, του ελληνικού brand κοσμημάτων με έδρα το Λονδίνο, μοιράζεται αποκλειστικά με το InStyle τη «βουτηγμένη» στην ιστορία της τέχνης και την παράδοση φιλοσοφία του.

Πορτρέτο: Γιώργος Καπλανίδης

Οι πούδρες του ήλιου αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με ένα αέρινο και σέξι πέπλο μπρονζέ λάμψης το καλοκαίρι αλλά και όλο τον χρόνο.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Beatriz Maldonando

Αντιμετωπίστε τον καλοκαιρινό καύσωνα με σωστή στρατηγική και τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας κάτω από τον ήλιο.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Anthony Parmelee

Συγκεντρώσαμε τις πιο δυνατές καλοκαιρινές τάσεις στα μαγιό της σεζόν.

Έντονα χρώματα, αναπάντεχα κοψίματα και statement μαγιό μάς φέρνουν ευφορία αυτό το καλοκαίρι.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Eduan JNR. / Styling: Kristina Kinsfater

Δεν είχε ποτέ άλλοτε τόσο ενδιαφέρον μια δόση burlesque, και το y2k ντύσιμο.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Nuria Oliu Sanchez / Styling: Gemma Solson & Carla Hoyos

Μια φωτογράφιση μόδας που αντικατοπτρίζει την ελπίδα, την ανανέωση και την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Natella Kiseleva / Styling: Anna Wang

Keywords
Τυχαία Θέματα