Summer is still here! Αυτές είναι οι 5 καλοκαιρινές τάσεις που θα συνεχίσουμε να φοράμε μέσα στο φθινόπωρο

12:12 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Εάν και εσείς, αγαπητές μου summer lovers, αρνείστε να αφήσετε το καλοκαίρι να γίνει ανάμνηση, έχουμε την απόλυτη συνταγή για να κρατήσετε την ανέμελη αισθητική του ζωντανή, ακόμα κι αν οι υποχρεώσεις σας αναγκάζουν σε μια ρεαλιστική επιστροφή στην καθημερινότητα.

Όσο αδίστακτη λοιπόν κι αν φαντάζει η επερχόμενη ρουτίνα, οι αγαπημένες μας καλοκαιρινές τάσεις που τόσο πολύ φορέσαμε κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορούν να μας βοηθήσουν

να διατηρήσουμε την ανάμνηση του καλοκαιριού ζωντανή και το στιλ δροσερό.

Ενσωματώνοντάς τες στα πιο σκοτεινά trends του φθινοπώρου, τα καθημερινά μας outfits αποκτούν μια πνοή καλοκαιρινής φρεσκάδας και διασκέδασης, δημιουργώντας το τέλειο mix&match.

Τι κρατάμε από το φετινό καλοκαίριΜάξι Φούστα

Η μάξι φούστα δεν υποχωρεί με την άφιξη του φθινοπώρου, αλλά αντίθετα παίρνει… τα πάνω της και συνδυάζεται με τα πιο cozy πλεκτά. Ναι, ακόμα κι αν πρόκειται για την αγαπημένη μας λευκή! Που θα τη φορέσουμε; Στη βόλτα, στο γραφείο, στο brunch, στα ραντεβού και γενικά παντού με το κατάλληλα κάθε φορά styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

H λευκή μάξι φούστα είναι ο πιο κομψός τρόπος να πετύχετε Υ2Κ σύνολα το καλοκαίριTotal Σετάκια

Όταν το σετάκι μετακομίζει από το παραλιακό μπαρ στο αγαπημένο μας cafe, γίνεται η απόδειξη ότι η καλοκαιρινή άνεση θα συνεχίσει να μας συντροφεύει για πολύ ακόμα. Με ανανεωμένα χρώματα και μοτίβα και πιθανότατα με μακριά μανίκια, τα total σετάκια μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σε μια πασαρέλα δημιουργικότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Montezuma de Carvalho (@ritamontezuma)

Ψάθινη Τσάντα

Ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει, αλλά η ψάθινη τσάντα παραμένει σταθερή. Αυτό το διαχρονικό αξεσουάρ είναι το απόλυτο must-have των διακοπών που τώρα έρχεται και στην πόλη. Τι άλλο να ζητήσουμε ύστερα από αυτό;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Λευκά Φορέματα

Απόλυτα συνυφασμένο με την καλοκαιρινή αισθητική, το λευκό φόρεμα μπαίνει στην capsule γκαρνταρόμπα μας και συνδυάζεται μέχρι και με μπότες. Μεταφέροντας τη φρεσκάδα του καλοκαιριού στο φθινοπωρινό τοπίο, μας καλεί να ανακαλύψουμε νέες πτυχές του στιλ μας και να το φορέσουμε αλλιώς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Ροζέτες

Οι ροζέτες, αυτά τα υπέροχα Y2K λουλούδια, ανθίζουν στην καρδιά του φθινοπώρου και φέρνουν το ρομάντζο στο μουντό street style. Σε κάθε απόχρωση, ενσωματωμένα σε ρούχα, αλλά και ως αξεσουάρ, τα άνθη που τόσο πολύ φορέσαμε συνεχίζουν δυναμικά να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε ντυσίματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Οι ροζέτες της Carrie Bradshaw φέρνουν την άνοιξη στα χειμωνιάτικα looks των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα