Sia: “Προσευχηθείτε για μένα”

Σε μια απρόσμενη ανάρτηση προχώρησε η Sia μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο X(Τwitter). Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι προχώρησε σε λιποαναρρόφηση με ένα tweet, και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να το κάνει.

Η Sia αποκάλυψε μέσω tweet πως προχώρησε σε λιποαναρρόφηση

«Έπρεπε να πάρω ένα φάρμακο που με έκανε να πάρω πολλά

κιλά. Δεν μπορώ να τα χάσω με άσκηση ή φάρμακα για τον θυρεοειδή, οπότε πήγα για λιποαναρρόφηση σήμερα. Ξέρετε… είμαι τυχερή που έχω τους πόρους να αλλάξω την εικόνα μου. Σας το λέω για να ξέρετε. Αυτή η αλλαγή δεν προήλθε από δίαιτα ή άσκηση. Η “τρελή αλεπού” είναι ειλικρινής. Ναι είμαι ανασφαλής. Έχω άγχος όταν είμαι μπροστά σε κοινό. Πήρα την απόφαση να αλλάξω την εμφάνισή μου για δικά μου θέματα αυτοπεποίθησης. Κάντε μια προσευχή και για μένα παρακαλώ! Σας αγαπώ, συνεχίστε!» έγραψε η Sia.

Had to take a medication that made me put on a lot of weight that I just can’t shift with exercise or thyroid meds so I went in for lipo today. Please know that I am so lucky to have the resources to change the way I look and that when you see me looking crazy foxy again ()that…

sia (@Sia) December 10, 2023

Η Sia έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τη μουσική της, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Grammy, δύο βραβείων MTV Video Music Awards και ενός βραβείου Brit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIA (@siamusic)

Eίναι γνωστή για τη χαρακτηριστική της εμφάνιση, στην οποία τις περισσότερες φορές φοράει ένα μαύρο φόρεμα με καπέλο και γυαλιά ηλίου. Η εμφάνιση αυτή είναι ένας τρόπος για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της από τα μέσα ενημέρωσης, για αυτό και η συγκεκριμένη ανάρτηση δημιούργησε απορίες στους fans της.

Keywords
Τυχαία Θέματα