Bradley Cooper: Aυτός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί το κινητό του όταν είναι με την κόρη του

Μια τακτική parenting μοιράστηκε ο Bradley Cooper σε πρόσφατη συνέντευξή του. Όπως είπε, προσπαθεί να περιορίσει τον χρόνο που περνά στο κινητό του όταν είναι με την κόρη του. Πρόκειται για τη Lea De Seine, την εξάχρονη κόρη του με την πρώην σύντροφό του Irina Shayk.

Bradley Cooper: Για ποιο λόγο αποφεύγει να χρησιμοποιεί το κινητό του όταν είναι με την κόρη του


Όπως αποκάλυψε

ο 48χρονος ηθοποιός, προτιμά να κάνει άλλα πράγματα όσο είναι μαζί της. Μιλώντας με την Emma Stone για το επεισόδιο της σειράς «Actors on Actors» του Variety την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, μοιράστηκε και μια μεταφυσική απορία της κόρης του. «Ήμουν με την κόρη μου τις προάλλες και μου είπε: “Και τι γίνεται μετά, όταν πεθάνεις;”. Της είπα ότι δεν ξέρω, επειδή πάντα της λέω την αλήθεια. Η Lea, ωστόσο, σκέφτηκε ότι η απάντηση θα μπορούσε να βρεθεί. Και μάλιστα ήξερε πού θα μπορούσε κανείς να ψάξει. “Δεν ξέρει η Google;” Μου είπε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley Cooper (@bradleycooperroffical)

Ωστόσο, ο Bradley Cooper δεν αναζήτησε στην Google την απορία της κόρης του. Ο λόγος; Ότι θέλει η προσοχή του να είναι εξ ολοκλήρου στην κόρη του. «Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου κοντά στην κόρη μου», είπε. Με την Emma Stone να απαντά: «Είσαι πολύ καλός μπαμπάς».

Η σχέση του Βradley Cooper με την κόρη του

Θυμίζουμε ότι η μικρή Lea γεννήθηκε το 2017, δύο χρόνια αφότου έκαναν σχέση ο Bradley Cooper με την Irina Shayk. Ο ηθοποιός και η Ρωσίδα καλλονή χώρισαν ωστόσο τον Ιούλιο του 2019. Έκτοτε παραμένουν φίλοι και κάνουν co- parenting στη μικρή Lea.

«Είναι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε η Lea και εγώ» είχε πει το μοντέλο σε συνέντευξή του. «Παίρνουμε και οι δύο τη Lea παντού μαζί μας. Είναι πολύ εύκολη. Πριν από δύο ημέρες, έπρεπε να πάω στο γυμναστήριο, οπότε απλώς της πήρα ένα βιβλίο ζωγραφικής και της είπα: “Η μαμά γυμνάζεται”. Ζωγράφιζε για μια ώρα. Μετά πήγαμε στην πρόβα του Michael Kors. Γνώρισε όλα τα κορίτσια. Ο Michael της έδωσε μια τσάντα. Του ζωγράφισε μια γατούλα» αποκάλυψε.

Τόσο ο Cooper όσο και η Shayk έχουν προχωρήσει τις ζωές τους. Ο ηθοποιός μάλιστα είναι σε σχέση με το 27χρονο top model Gigi Hadid.



Keywords
Τυχαία Θέματα