Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ναταλία Γερμανού: «Eίχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, δεν έφταιγα σε τίποτα»

Μια έντονη συζήτηση ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές, μετά από τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. ‘Οταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Νight Out”, η παρουσιάτρια του “Καλύτερα Δε Γίνεται” έκανε την αυτοκριτική της και δήλωσε ότι στις συνεργασίες της, ίσως κάποιες φορές να είναι σκληρή.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτη μου. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο που είμαστε τρίτη χρονιά φέτος μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του. Όταν

τελείωσε η σεζόν τον φώναξα και του είπα “άνθρακας ο θησαυρός”. Και ήταν τόσο σκληρό. Του είπα “δεν είσαι καλός, δεν γίνεται, δεν κολλάμε, δεν τα βρίσκουμε. Δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “Oκευ μου λέει του χρόνου θα είμαι”. Και ήταν» είπε η Ναταλία Γερμανού (Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 7:35)

Mε αφορμή αυτές τις δηλώσεις ο Κώστας Τσουρός και η Ευριδίκη Βαλαβάνη συζήτησαν στην εκπομπή τους, για τις δύσκολες συνεργασίας.

Ο Κώστας Τσουρός μιλάει για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού

Ο παρουσιαστής είπε: «Πολλές φορές η αλήθεια παρεξηγείται. Καλύτερα όμως να λες την αλήθεια. Κι’ εμένα η Ναταλία στην αρχή της συνεργασίας μας, μου είπε ότι δεν ξέρω να μοντάρω.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε τη δικής της εμπειρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη Ναταλία Γερμανού

«Αυτά συμβαίνουν. Κι αφού τα είπαμε όλα, να πω κι εγώ για τη συνεργασία μου με τη Ναταλία. Είχε συμβεί κάτι, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, δεν έφταιγα σε τίποτα. Η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έφταιγα και μου ζήτησε συγγνώμη. Γι’ αυτό σας λέω: Η Ναταλία ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της» είπε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα