Reese Witherspoon: Νοιώθεις ελεύθερη όταν δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων

13:10 9/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Reese Witherspoon μίλησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου σε συνέδριο στη Βοστώνη για το πώς διατηρεί τις φιλίες της στην πολυάσχολη ζωή της.

Reese Witherspoon: To “όχι” στην ερωτική σκηνή με τον Mark Wahlberg στα 19 της – “Δεν είχα τον έλεγχο”

Στην παρουσιάστρια του ΝΒC News Daily, Zinhle Essamuah δήλωσε η ηθοποιός: «Επεξεργασία. Επεξεργαστείτε τις φιλίες σας. Όλοι εκεί έξω άνω των 40 ετών γνωρίζουν. Αν δεν προσθέτετε στη

ζωή μου, φύγετε από τη ζωή μου. Η γιαγιά μου συνήθιζε να λέει ότι οι άνθρωποι είναι σαν καλοριφέρ ή σαν τις αποχετεύσεις. Μείνετε στα καλοριφέρ».

Όταν ήρθε η ώρα να εκμυστηρευτεί το πως έχει αντιμετωπίσει την απόρριψη, η Γουίδερσπουν παραδέχτηκε:

«Η απόρριψη ήταν ένα τόσο πρώιμο κομμάτι της ζωής μου που έμαθα πριν από πολύ καιρό ότι η γνώμη των άλλων ανθρώπων για μένα δεν με αφορά. Η γνώμη των άλλων ανθρώπων για σένα, και όλοι θα έχουν γνώμη, δεν έχει σημασία».


Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε:

«Πραγματικά δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο καθένας. Θα κάνω τη δουλειά μου όπως και νάχει. Θα βγαίνω με όποιον θέλω, ακόμη και με φίλο μου που μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν. Όταν απελευθερωθείς από το αίσθημα ότι οι γνώμες των άλλων δεν σε ενδιαφέρουν-δεν θέλεις να σε κρατούν κάτω, τότε είσαι ελεύθερη. Είσαι εντελώς ελεύθερη».

Reese Witherspoon: Χωρισμένη και επισήμως – Διευθετήθηκε το διαζύγιο τέσσερις μήνες μετά την κατάθεση αίτησης

Να θυμίσουμε πως το περασμένο Αύγουστο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, διευθέτησε το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Jim Toth μετά από 12 χρόνια γάμου, ενώ έχουν και έναν 10χρονο γιο, τον Tennessee.

Reese Witherspoon and husband Jim Toth divorcing after 12 years of marriage https://t.co/Y5c8FnEVfm pic.twitter.com/lYwmyZpCUe

— Page Six (@PageSix) March 24, 2023

Η ηθοποιός έχει ακόμη δύο παιδιά από τον πρώτο της σύζυγο, Ryan Phillippe, την 23χρονη Αva και τον 19χρονο Deakon.

Keywords
Τυχαία Θέματα