Αυτό είναι το ένα και μοναδικό εργαλείο styling που χρειάζεστε για prof χτενίσματα, χωρίς υπερβολική θερμότητα!

09:01 9/9/2023 - Πηγή: InStyle

Λένε πως μια επιτυχημένη «συνταγή» δεν την αλλάζεις, όμως για τους μηχανικούς της Dyson αυτό δεν ισχύει. Το αντίθετο, μάλιστα, η παγκόσμια επιτυχία του Dyson Airwrap έγινε κίνητρο για να σχεδιάσουν την επόμενη, ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοσή του, που απογειώνει τον πήχυ του hairstyling στο σπίτι, με τον πιο εύκολο τρόπο!

Το πολυβραβευμένο hair tool έρχεται αυτή

τη σεζόν ριζικά επανασχεδιασμένο, όπως και τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν, με στόχο να καλύπτει ακόμα περισσότερους τύπους μαλλιών ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να απολαμβάνει το εντυπωσιακό styling που δίνει, μαζί με το ασυναγώνιστο πλεονέκτημά του: ότι, χάρη στο πρωτοποριακό design του δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά με υπερβολική θερμότητα!

Sleek, μπούκλες, waves, όποιο και αν είναι το χτένισμα που θέλετε να δημιουργήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο, αναβαθμισμένο εξάρτημα styling του Dyson Airwrap multi-styler και να πετύχετε το look που θέλετε γρήγορα, απλά και χωρίς να δοκιμάζετε τις αντοχές των μαλλιών σας. Πώς γίνεται αυτό; Τα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα βούρτσας συνδυάζουν δύο εξαρτήματα σε ένα: το στεγνωτήριο λείανσης Coanda ισιώνει τις φύτρες με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα, και μεταμορφώνεται σε ισχυρό πιστολάκι με το πάτημα ενός διακόπτη. Αν έχετε σγουρά μαλλιά, ένα ειδικά σχεδιασμένο εξάρτημα χτένας με φαρδιά δόντια, θα σας βοηθήσει να πετύχετε διαμόρφωση, σχήμα και όγκο στις μπούκλες σας καθώς στεγνώνουν, χωρίς να ταλαιπωρούνται από τράβηγμα ή αιχμηρές άκρες.

Με την ευκαιρία, να θυμίσουμε ότι η Dyson έφερε την επανάσταση στο hair styling αξιοποιώντας το αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μπούκλες, waves, λείανση ή απλά στέγνωμα χωρίς να χρειάζονται υπερβολική θερμότητα. Χρησιμοποιώντας ισχυρή και ακριβή ροή αέρα, προσφέρει styling από το υγρό στο στεγνό, διαμορφώνοντας τα μαλλιά από νωπά (80% στεγνά), μειώνοντας την εξάρτηση από την υψηλή θερμότητα και διαφυλάσσοντάς τα από περιττές φθορές.

Off White BG (98%) (R248-G248-B248)

Αν έχετε την προηγούμενη έκδοση του Dyson Airwrap, δεν χρειάζεται να αγοράσετε την καινούρια. Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν προνοήσει ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει συμβατή με τα ολοκαίνουρια εξαρτήματα styling που μόλις κυκλοφόρησαν. Εξάλλου, η σχεδίαση λιτών αλλά υψηλής απόδοσης και μακράς διάρκειας μηχανών, περιορίζοντας στο ελάχιστο τη σπατάλη πόρων, είναι βασική αρχή της Dyson. Αυτό αποδεικνύεται και στο νέο Airwrap multi-styler, από τον ίδιο τον κινητήρα που τροφοδοτεί το εργαλείο μέχρι την αυξημένη αποδοτικότητα, την ενισχυμένη απόδοση αλλά και τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας που το χαρακτηρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dyson Greece (@dyson_greece)

Η αγαπημένη hair stylist των stars και Παγκόσμια Πρέσβειρα Styling της Dyson, Jen Atkin, δήλωσε: «Το Airwrap multi-styler είναι μια επανάσταση στο styling και δεν μοιάζει με κανένα άλλο εργαλείο – από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα. Τώρα, το εργαλείο κάνει ακόμα περισσότερα, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν το styling στις προτιμήσεις τους, εξατομικευμένα για τον τύπο των μαλλιών τους. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι κάθε εξάρτημα στο κουτί σας θα προσφέρει το επιθυμητό στυλ, ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σας. Κάτι που νομίζατε ότι δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο, μόλις έγινε», είπε χαρακτηριστικά και εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε ούτε λέξη παραπάνω!

Ακόμα περισσότερα info στο επίσημο site της Dyson Greece

Follow @dyson_greece στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα