Stan -Βέρα Σωτηροπούλου: Το ξέφρενο γλέντι λίγο πριν από τον γάμο τους (Φωτογραφίες και βίντεο)

Η σημερινή ημερά είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για τον Stan και τη Βέρα Σωτηροπούλου, καθώς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και η δικηγόρος θα παντρευτούν στην Πάρο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση σε ανάλογο χώρο.

Λίγες ώρες πριν από το μυστήριο, ο Stan και εκλεκτή της καρδιάς του βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του νησιού και διασκέδασαν μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σχετικές φωτογραφίες και βίντεο ανέβηκαν στo Instagram,

με τον τραγουδιστή να τα αναδημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Βέρα Σωτηροπούλου και ο Stan έδειχναν να είναι τρισευτυχισμένοι, ενώ ο Stan δεν παρέλειψε να τραγουδήσει νησιώτικα στο ξέφρενο γλέντι.

«Να βρείτε ένα άνθρωπο να κάνει τη ζωή σας ομορφότερη κάθε μέρα. Να ζείτε μαζί του τη ζωή στο μέγιστο βαθμό. Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που πέρασα 1 χρόνο ακόμα κοντά σου και που με κάνεις να αισθάνομαι τόσο τυχερός στο πλευρό σου», είχε γράψει ο Stan για τη σύντροφό του σε ανάρτησή του περίπου 1,5 χρόνο πριν.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές διασώσεις εγκλωβισμένων – Στα 3 μέτρα το νερό από τον Πηνειό στις δυτικές συνοικίες της Λάρισας

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

Blue Horizon -Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Ο Αντώνης Καργιώτης συνομιλεί με μέλος του πληρώματος λίγα λεπτά πριν τον τραγικό θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα