Kourtney Kardashian: Η νέα ανάρτηση μετά το σοβαρό χειρουργείο

Πριν  από μερικές ημέρες η Kourtney Kardashian γνωστοποίησε πως μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όπως είναι λογικό, η ίδια φοβήθηκε πολύ για τη ζωή του αγέννητου μωρού της, ωστόσο ευτυχώς πήγαν όλα καλά!

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι ευγνώμων στον σύζυγό μου που έτρεξε στο πλευρό μου από την περιοδεία, για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες

εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει αυτό το αίσθημα φόβου.

Έχω μια εντελώς καινούργια άποψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες. Δόξα στο Θεό. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Kourtney Kardashian στην ανάρτησή της.

Η νέα ανάρτηση της Kourtney Kardashian μετά το χειρουργείο

Μερικά 24ωρα μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, η ίδια επέστρεψε στα social media με μια νέα ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η Kourtney Kardashian που περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Travis Barker, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει δείχνοτας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Η εγκυμοσύνη σε ενδυναμώνει τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι για δεύτερο παιδί;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: «Θα δούμε μια νέα πινελιά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του

Keywords
Τυχαία Θέματα