Olivia Culpo: Eκφράζει την αγάπη της για τον αρραβωνιαστικό της Christian McCaffrey μετά την ήττα στο Super Bowl

14:00 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση αγάπης για τον Christian McCaffrey, προέβη η Olivia Culpo. Το timing της εξομολόγησης κρίνεται σημαντικό, μιας και έρχεται σε μια δύσκολη για εκείνον στιγμή. Ο λόγος είναι η ήττα της ομάδας του στο Super Bowl.

Το πρώτο Super Bowl στο οποίο ο αρραβωνιαστικός του μοντέλου συμμετείχε.

Όπως είπε η γνωστή καλλονή, νιώθει «τόσα πολλά συναισθήματα για εκείνον. Τον είδα να παίζει στο πρώτο Super Bowl της ζωής του». Η Olivia Culpo

βέβαια προβληματίστηκε για την ήττα του αρραβωνιαστικού της. Η 31χρονη πρώην νικήτρια καλλιστείων εξέφρασε τις σκέψεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναρτώντας κοινές τους φωτογραφίες πριν και μετά το Super Bowl LVIII, διατύπωσε τις σκέψεις της.

“Είμαι στεναχωρημένη γιατί ευχόμουν το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Είχα όμως την ευκαιρία να παρακολουθήσω κάποιον που αγαπώ τόσο πολύ, και που προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα Christian. Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας φέτος”.

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με τους αντιπάλους, Kansas City Chiefs, να κερδίζουν τους San Francisco 49ers στην παράταση.

Credit:Οlivia Culpo/Instagram

Η Olivia Culpo είναι ζευγάρι με τον Christian McCaffrey από το 2019. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν με μια ανάρτηση στο Instagram στις 7 Απριλίου 2023. Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την πρόταση γάμου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι της είχε κάνει πρόταση με ένα γιγαντιαίο διαμαντένιο δαχτυλίδι πέντε ημέρες νωρίτερα. Φυσικά είπε το μεγάλο «ναι» και έκτοτε αποτελούν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Hollywood.

Keywords
Τυχαία Θέματα