Νicola Peltz: Είμαι πολύ τυχερή που έχω στη ζωή μου την Victoria Beckham

12:30 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Nicola Peltz Beckham και η Victoria Beckham φαίνεται πώς έχουν αφήσει πίσω τους τις διαφωνίες που είχαν στο παρελθόν. Οι κοινές εμφανίσεις αλλά και τα λόγια αγάπης που ανταλλάζουν στα social media μαρτυρούν μια δυνατή σχέση(τουλάχιστον για αυτή την περίοδο).

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “Byrdie”, η Nicola δήλωσε για την πεθερά της: “Τη λατρεύω! Είναι μια απίστευτη και επιτυχημένη γυναίκα. Πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να της

ζητήσω συμβουλές; Νιώθω ευλογημένη!”

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σημασία της οικογένειας: “Η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα. Είμαι πολύ δεμένη με τη δική μου οικογένεια αλλά και του Brooklyn. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να έχεις ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης. Είναι μια ευλογία που δε θεωρώ ποτέ δεδομένη.”

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram, η σύζυγος του Brooklyn Beckham σχολίασε: “Λαμβάνω πολλά κακόβουλα σχόλια, όπως ‘Δεν εργάζεσαι’. Δεν τους κατηγορώ όμως, καθώς εγώ δε μοιράστηκα μαζί τους όλα τα βήματα για την ταινία Lola. Αλλά δουλεύω πάνω σε αυτή εδώ και έξι χρόνια. Είναι μια μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία.”

Credit:nicolaannepeltzbeckham/Instagram Τα λόγια αγάπης στην πρεμιέρα της ταινίας “Lola”

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Lola”, η Nicola μίλησε για ακόμη μια φορά με ενθουσιασμό για τη Victoria και την εμπειρία της στη μόδα. Φορώντας ένα total look Victoria Beckham, τίμησε την πεθερά της σε μια σημαντική βραδιά που σηματοδοτούσε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

“Είναι μια ιδιοφυΐα! Νιώθω τόσο τιμημένη που φοράω τα ρούχα της. Νιώθω δυναμική και σέξι, και οφείλω τα πάντα στην ιδιοφυΐα της Victoria”, τόνισε η Nicola όταν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα