Brigitte Macron: H κόρη της μιλά για την ιστορία αγάπης της με τον Emmanuel – H μαμά μου δεν γεννήθηκε άνδρας

17:30 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Tiphaine Auzière ήταν μόλις 10 ετών όταν ανακάλυψε ότι η δασκάλα μητέρα της, Brigitte Macron, είχε σχέση με έναν μαθητή της, τον Emmanuel Macron. Ήταν 25 χρόνια μικρότερός της. Η Brigitte είχε ήδη τρία παιδιά όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον έφηβο, μελλοντικό πρόεδρο της Γαλλίας.

Η αλήθεια είναι ότι από το 2017, οπότε ο Macron εξελέγη πρόεδρος, οι περισσότεροι ασχολούνται με το ερωτικό του παρελθόν. Ιδίως η “απαγορευμένη” σχέση με την καθηγήτριά του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ

παγκοσμίως και συχνά υπάρχουν αναφορές στην αρχή του ειδυλλίου τους.

Και αυτή την εβδομάδα, η 40χρονη κόρη της Brigitte, η Tiphaine Auzière, η οποία είναι μόλις έξι χρόνια μικρότερη από τον πατριό της, έριξε φως στο πώς πραγματικά αισθάνθηκαν η ίδια και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της όταν ο έφηβος Emmanuel, 17 ετών τότε, δήλωσε ότι ήθελε να παντρευτεί τη μητέρα τους, καθηγήτρια δραματικής τέχνης, η οποία τότε ήταν 42 ετών.

Tiphaine Auzière, fille de Brigitte Macron: “On a toujours été une famille normale, et on y tient” pic.twitter.com/SfAWWjTboM

— BFMTV (@BFMTV) April 24, 2022

Μιλώντας στο Paris Match ενόψει της κυκλοφορίας του πρώτου της μυθιστορήματος, η Auzière αποκάλυψε ότι η ίδια και η αδελφή της Laurence, 47 ετών, και ο αδελφός της Sebastian, 49 ετών -που ήταν 17 και 19 ετών τότε, ενώ εκείνη ήταν μόλις δέκα ετών- αντιμετώπισαν επικρίσεις και συκοφαντίες, καθώς η είδηση του σκανδαλώδους ειδυλλίου έσκασε στην τοπική τους κοινότητα, στη γαλλική πόλη της Αμιένης.

“Οι επιθέσεις, οι ύβρεις, οι επικρίσεις. Δεν ήταν ακόμη η εποχή των κοινωνικών δικτύων, αλλά βρισκόμασταν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Τα πάντα είναι γνωστά“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiphaine Auziere (@tiphaineauziere)

Η δικηγόρος που έγινε συγγραφέας είναι το μικρότερο από τα παιδιά της Brigitte με τον πρώτο της σύζυγο André-Louis Auzière.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στους Times το 2017, η Tiphaine είπε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Macron όταν η μεγαλύτερη αδελφή της Laurence επέστρεψε σπίτι από τα μαθήματα μια μέρα και είπε στην Brigitte: “Μαμά, υπάρχει ένα τρελό αγόρι στην τάξη μας που ξέρει τα πάντα για τα πάντα”.

Le 20 octobre 2007, Brigitte Tronieux, institutrice de 54 ans et mère de trois enfants, épouse le camarade de classe de sa fille, Emmanuel Macron. pic.twitter.com/S3aFfWhwxH

— Brainless Partisans (@BPartisans) April 13, 2023

Η Laurence, που είναι πλέον καρδιολόγος, ο Sebastian, μηχανικός, και η Tiphaine παραμένουν κοντά τόσο στη μητέρα όσο και στον πατριό τους. Αλλά η Tiphaine δεν έχει αποφύγει να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ενώ πιο πρόσφατα αποκάλυψε πώς ήταν να βλέπει την αρχικά σοκαριστική σχέση της μητέρας της να εξελίσσεται.

Ο André-Louis Auzière είχε παντρευτεί την τότε Brigitte Trogneux το 1974. Έπειτα από χρόνια γαμήλιας ευτυχίας, η οικογενειακή ζωή διαλύθηκε από τη σχέση της Brigitte.

Ο νεαρός Emmanuel Macron τη γνώρισε για πρώτη φορά όταν παρακολουθούσε τα μαθήματα γαλλικών και λατινικών της στο La Providence, ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αμιένη.

French Presidential favorite Emmanuel Macron, 39, met wife Brigitte Trogneux, 64, at 15, when she was his teacher https://t.co/8KsmI1czzs pic.twitter.com/h5gO246tpK

— Lucia (@cougarexpert) April 26, 2017

Ήταν ένας λαμπρός μαθητής και ερωτεύτηκε παράφορα την παθιασμένη καθηγήτρια λογοτεχνίας. Οι δυο τους ήρθαν κοντά, ειδικά αφού ο Macron, τότε 16 ετών, εντάχθηκε στη δραματική λέσχη του σχολείου – την οποία διαχειριζόταν η Brigitte.

Πριν γνωρίσει τον Emmanuel, η Brigitte λέγεται ότι δούλεψε σκληρά για να γίνει η τέλεια νοικοκυρά για τον τραπεζίτη σύζυγό της, ο οποίος περιγράφεται ως “καλός άνθρωπος με ισχυρή ηθική πυξίδα” από ορισμένους.

Η Tiphaine δήλωσε ότι οι φήμες για μια “απαγορευμένη σχέση” ήταν τρομακτικές για όλα τα παιδιά.

Το Paris Match περιγράφει πως “ο νεαρός Emmanuel χτυπούσε συχνά το κουδούνι στο σπίτι των Auzière και οι φήμες μεγάλωναν. Φήμες που είχαν φυσικά αντίκτυπο στα τρία παιδιά του σπιτιού”.

Emmanuel Macron swore he would marry his high school drama teacher, Brigitte Trogneux. He did.
She’s 64, he’s 39.
What a god damn bad ass. pic.twitter.com/V8XMbidDLj

aida osman (@shutupaida) May 19, 2017

Η Tiphaine ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη που ο ταπεινωμένος πατέρας της, André-Louis Auzière, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους το 1994, παρ’ όλο που δεν χώρισε την Brigitte έως το 2006, επιτρέποντας στον Macron να την παντρευτεί ένα χρόνο αργότερα.

Η συγγραφέας δήλωσε επίσης ότι πληγώθηκε από τους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Brigitte γεννήθηκε αρσενικό. “Ανησυχώ για το επίπεδο της κοινωνίας όταν ακούω αυτά που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το ότι η μητέρα μου είναι άνδρας“, είπε και πρόσθεσε: “Η αυτοπεποίθηση με την οποία λέγεται και η αξιοπιστία που του δίνεται διακηρύσσεται. Πώς μπορούμε να αντισταθούμε στην παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα;”

Η Brigitte Macron κέρδισε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον ενός ανεξάρτητου δημοσιογράφου που είχε κυκλοφορήσει τις φήμες για το φύλο της πέρυσι.

O Emmanuel Macron φρόντιζε πάντα τα παιδιά και τα εγγόνια της Brigitte. Γρήγορα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας. Τόσο πολύ, ώστε όταν η Tiphaine Auzière ορκίστηκε στο Εφετείο του Douai το 2009, ήταν εκεί, μαζί με τον πατέρα της. Ενώ το διαζύγιο των γονέων της ήταν πολύ επώδυνο, συνοδευόμενο από κουτσομπολιά και κρίσεις για τη σχέση της μητέρας της με τον πρώην μαθητή της, δεν έλειψαν και τα θετικά του. “Ένας οικογενειακός χωρισμός μπορεί να είναι θλίψη και ευκαιρία” δήλωσε η κ. Auzière. “Η ανασύνθεση μπορεί να αποδειχθεί εμπλουτισμός. Έχω έναν αγαπημένο πατέρα και πατριό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα