Miley Cyrus: Αντροχωρίστρα η 56χρονη μητέρα της – Έκλεψε τον άνδρα της 24χρονης κόρης της

21:39 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια των Cyrus. Η διαμάχη έγινε έντονη μετά το διαζύγιο του Billy Ray Cyrus απο την Tish.

Εκείνη παντρεύτηκε τον Αύγουστο τον αγαπημένο της, τον 54χρονο ηθοποιό του Prison Break, Dominic Purcell και έναν μήνα αργότερα ο σουπερστάρ της country μουσικής παντρεύτηκε την Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose. Η Miley απ’ όσο

είναι γνωστό δεν μιλιέται με τον πατέρα της, ενώ ήταν παρούσα στον γάμο της μητέρας της, όπου λέγεται ότι ήταν και παράνυμφος. Η οικογένεια έχει διχαστεί και τελικά δεν ήταν αιτία το διαζύγιο των γονιών, αλλά η… ανάρμοστη συμπεριφορά της Tish Cyrus, η οποία δεν δίστασε να κλέψει τον άνδρα της 24χρονης κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus-Purcell (@tishcyruspurcell)

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αντροχωρίστρα μητέρα

Η Tish Cyrus βρίσκεται στο επίκεντρο σοκαριστικών ισχυρισμών ότι “έκλεψε” τον νυν σύζυγό της, Dominic Purcell, από την κόρη της, Noah Cyrus, η οποία πλέον δεν της μιλάει.

Η μυστηριώδης διαμάχη καλά κρατεί τα τελευταία χρόνια και τώρα ένας εσωτερικός συνεργάτης μοιράστηκε νέους ισχυρισμούς για το τι πραγματικά συνέβαινε στο παρασκήνιο, σε ένα ρεπορτάζ-βόμβα του Us Weekly.

Η Tish, 56 ετών, η οποία ισχυρίστηκε ότι υπέστη “πλήρη ψυχολογική κατάρρευση” πριν από το διαζύγιό της με τον Billy Ray Cyrus, δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον ηθοποιό του Prison Break, πέρυσι τον Αύγουστο του 2023.

Ωστόσο, ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας, όπως η Miley ήταν παρόντα στον γάμο της με τον Αυστραλό ηθοποιό, η Noah, 24 ετών, και ο αδελφός Braison απουσίαζαν, τροφοδοτώντας εικασίες για ρήξη εκείνη την εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noah Cyrus (@noahcyrus)

Ένας εσωτερικός συνεργάτης ισχυρίστηκε ότι “η Noah [έβλεπε] τον Dominic όταν η Tish άρχισε να τον κυνηγάει“, κάτι που η Tish “γνώριζε” όταν άρχισε να επικοινωνεί με τον σταρ.

“Η διάσταση μεταξύ της Noah και της Tish ξεπερνά κατά πολύ [αυτό που πιστεύει ο κόσμος]. Η Noah είναι πολύ αναστατωμένη για το γεγονός ότι η Tish της έκλεψε τον Dominic“.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Tish εμφανίστηκε στο podcast Call Her Daddy και μίλησε για τη σχέση της με τον Purcell, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους ραντεβού.

Εξήγησε ότι εκείνος της είχε αρχικά επικοινωνήσει μαζί της το 2016 στο Instagram – το οποίο εκείνη έχασε.

“Τον είχα ακολουθήσει στο Instagram και μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και απλά μου είπε: Γεια σου Tish, απλά ήθελα να [πω], νομίζω ότι είσαι σούπερ cool και… κάνεις τόσο καλή δουλειά με την οικογένειά σου… Δεν το είδα για έναν χρόνο.”

Ωστόσο, αργότερα το 2017, η κόρη της Tish, Brandi, παρατήρησε ότι η Purcell είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό της.

“Η πρώην του είχε δει ότι μου την έπεσε και με μπλόκαρε από το Instagram του. Παραλίγο να κατουρηθώ πάνω μου γιατί έλεγα… Γιατί είμαι μπλοκαρισμένη; Δεν ξέρει καν ότι υπάρχω και είμαι μπλοκαρισμένη. Γελάσαμε τόσο πολύ” είπε η Tish.

Χρόνια αργότερα, το 2022, μετά τον χωρισμό της από τον Billy Ray, η Tish επικοινώνησε με τον Purcell και εκείνος απάντησε αμέσως. Το ζευγάρι σύντομα βγήκε ραντεβού και την επόμενη μέρα, είπε ο ένας στον άλλον “σ’ αγαπώ”.

Το ζευγάρι είπε τελικά “I do” τον Αύγουστο του 2023 – αλλά τόσο η Noah όσο και ο γιος της Braison δεν ήταν παρόντες. Η πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι η τραγουδίστρια δεν είχε προσκληθεί. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Miley στο Μαλιμπού και ο insider ισχυρίστηκε ότι η νικήτρια του Grammy είχε φρουρούς έξω σε περίπτωση που η Noah επιχειρούσε να εμφανιστεί.

Ωστόσο, η Noah ήταν απασχολημένη τη μεγάλη μέρα περνώντας χρόνο με τον αδελφό της, τον Braison και ανέβασε στο Instagram στιγμές από την ημέρα τους μαζί, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο Walmart, ενώ φορούσε ένα πουκάμισο του Billy Ray Cyrus.

Εκείνη την εποχή, μια ξεχωριστή πηγή ενημέρωσε το Us Weekly: “Δεν είναι μυστικό ότι κανένας από τους δύο δεν εγκρίνει τον Dominic και αυτό έχει δημιουργήσει ένταση με τη μαμά τους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus-Purcell (@tishcyruspurcell)

“[Η Noah ήταν] πάντα κοντά με τον Billy Ray… Αυτό προκάλεσε ρήξη μεταξύ αυτής και της Miley”, συνέχισε ο εσωερικός συνεργάτης.

Η Tish και ο Billy Ray παντρεύτηκαν το 1993 μέχρι που εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2022 επικαλούμενη ‘αγεφύρωτες διαφορές’ με την ημερομηνία του χωρισμού τους να λαμβάνει χώρα δύο χρόνια νωρίτερα. Ο γάμος τους δεν ήταν ανέφελος πάντως. Το ζευγάρι είχε σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του, με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου το 2010 – η οποία απορρίφθηκε. Η Tish είχε επίσης καταθέσει στο παρελθόν αίτηση το 2013 – αλλά και αυτή είχε επίσης απορριφθεί.

Έχουν μαζί τρία παιδιά: Τη Μiley, τη Noah, 24 ετών, τον Braison, 29 ετών, αλλά και την Brandi, 36 ετών, και τον Trace, 34 ετών. Ο ίδιος υιοθέτησε την Brandi και τον Trace από την προηγούμενη σχέση της Tish και έχει επίσης τον γιο Christopher, 31 ετών, με την πρώην του, Kristin Luckey.

Keywords
Τυχαία Θέματα