5 εργαλεία του μακιγιάζ για τέλειες selfies – εσείς ποια έχετε στην κατοχή σας;

17:32 28/2/2024 - Πηγή: InStyle
Είτε μακιγιάρεστε καθημερινά είτε μόνο στις εξόδους σας, τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ είναι καταλυτικά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η διαφορά που μπορεί να έχει ένα σφουγγαράκι από ένα πινέλο βάσης είναι σημαντική. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σας υποσχόμαστε ότι τα παρακάτω εργαλεία θα κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ σας ακόμα πιο διασκεδαστική. Παρακάτω, δείτε τα 5 απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ που καλό είναι να έχετε στη συλλογή σας και γιατί.

Ψαλίδι βλεφαρίδων View this post on Instagram

A post shared by Cyntia’s makeup looks (@cyntiamua)

Μπορεί να μοιάζει με όργανο βασανιστηρίου, αλλά αφενός είναι εντελώς ανώδυνο (πιστέψτε μας) και αφετέρου είναι απαραίτητο εάν θέλετε να κάνετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας πιο μακριές, γυριστές και σούπερ εντυπωσιακές. Must know: Πρώτα χρησιμοποιείτε το εργαλείο και μετά βάζετε τη μάσκαρα, διαφορετικά μπορεί να τις σπάσετε ή να τις τραυματίσετε. Επιπλέον, το eyelash curler μπορεί να αποτελέσει και οδηγό για την εφαρμογή σκιών ή για του eyeliner.

Σφουγγαράκι σε σχήμα αβγού

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, αφού εφαρμόζουν και κάνουν το ιδανικό blending σε οποιοδήποτε προϊόν. Μπορείτε να απλώσετε με αυτό το foundation, το μπρόνζερ, το highlighter, τo κρεμώδες ρουζ αλλά και τις σκιές και το concealer (για την περιοχή των ματιών επιλέξτε τα μικρότερα σφουγγαράκια). Και όχι, ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ δεν απορροφά το προϊόν. Αντίθετα, το κατανέμει ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας έτσι μία πιο φυσική όψη.

View this post on Instagram

A post shared by BONE IDOL BEAUTY® (@boneidolbeauty)

Πινέλο πούδρας View this post on Instagram

A post shared by 美容ジャーナリスト 渡辺佳子 (@twi_tkmk)

Το φινίρισμα της βάσης είναι πολύ σημαντικό για να παραμείνει αναλλοίωτη. Μία διάφανη πούδρα λοιπόν είναι το ‘κλειδί’. Για να την εφαρμόζετε σωστά, επιλέξτε ένα μεγάλο fluffy πινέλο.

Πινέλο σκιών με δυο άκρες View this post on Instagram

A post shared by A N N A | Flatlay2slay (@flatlay2slay)

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών, χρειάζεστε ένα βασικό πινέλο σκιάς και ένα μικρότερο πινέλο για τις λεπτομέρειες. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε και τα δύο σε ένα;

Πινέλο concealer View this post on Instagram

A post shared by Gisele Ayora (@gisele.ayora)

Ένα πινέλο concealer δεν είναι απαραίτητο για όλους καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας ή ένα σφουγγαράκι. Ωστόσο, αν επιθυμείτε περισσότερη κάλυψη χωρίς να μπαίνει το προϊόν στις πτυχώσεις της επιδερμίδας, το σωστό πινέλο είναι απαραίτητο. Είτε έχετε ρυτίδες είτε όχι, η λεπτή περιοχή κάτω από τα μάτια ‘σπάει’ λόγω του χαμόγελου και των εκφράσεων του προσώπου. Το σωστό πινέλο λοιπόν θα σας επιτρέψει τη βέλτιστη κάλυψη και εφαρμογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα