Miley Cyrus: Kι όμως! Πριν από 15 χρόνια “προέβλεψε” τη νίκη της στα Grammys

09:01 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Miley Cyrus είναι η βασίλισσα του “manifestation” και ίσως να μην το γνωρίζει καν. H Cyrus κέρδισε τα δύο πρώτα της βραβεία Grammy για το “Τραγούδι της χρονιάς” και τη “Καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία” για το επιτυχημένο single της “Flowers“.

Μαζί με την Coco

Jones, η οποία κέρδισε το Grammy για την καλύτερη R&B ερμηνεία στα φετινά βραβεία, η Miley Cyrus είναι μία από τις λίγες πρώην αστέρες του Disney Channel που καταφέρνουν να λάβουν ένα Grammy Award.

Λίγο μετά τη νίκη της Cyrus για το “Τραγούδι της Χρονιάς”, ένα βίντεο από ένα παλιό επεισόδιο της Hannah Montana κυκλοφόρησε online και έγινε viral. “Αυτό το απόσπασμα της Hannah Montana έγινε επιτέλους σχετικό”, γράφει ένας θαυμαστής στο X (πρώην Twitter) με ένα emoji που κλαίει.

this became even more relevant as she just won record of the year https://t.co/Ha2Y7KsRjh

— popculture (@notgwendalupe) February 5, 2024 Σε ένα επεισόδιο Hannah Montana, η Miley Cyrus μιλάει για τα Grammys

Στο κλιπ από το Hannah Montana, σεζόν 4, επεισόδιο 8, ο χαρακτήρας της Cyrus, η Miley Stewart, γράφει έντονα σε ένα σημειωματάριο, ενώ έχει προθεσμία για το άλμπουμ της. Όταν η καλύτερή της φίλη Lilly, την οποία υποδύθηκε η Emily Osment, μπαίνει στο δωμάτιο για να ελέγξει την πρόοδό της, συνειδητοποιεί ότι η Miley γράφει για ώρες έναν υποθετικό λόγο για τα Grammy, και όχι το μπόνους κομμάτι που περιμένει ο παραγωγός της.

“‘Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους των Grammy. Τραγούδι της Χρονιάς, δεν το πιστεύω, δεν έχω προετοιμάσει τίποτα,'” διαβάζει η Lilly από το σημειωματάριό της. “Ω ναι, και μπορώ να κλάψω. ‘Lady Gaga, Beyonce, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι καν στην ίδια κατηγορία μαζί σας,’“.

Η προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου, με τίτλο “Hannah’s Gonna Get This”ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2010, σχεδόν 14 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν της σειράς.

Τα λόγια της Miley Cyrus όταν έλαβε το βραβείο της

“Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Αυτό το βραβείο είναι απίστευτο. Αλλά πραγματικά ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη και χθες. Δεν θα πάρουν όλοι στον κόσμο Grammy, αλλά όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι θεαματικοί”, είπε. “Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι ξέχασα κανέναν… αλλά μπορεί να ξέχασα τα εσώρουχα. Αντίο!”


Keywords
Τυχαία Θέματα