Merry And Bright: 10 γιορτινά μανικιούρ εμπνευσμένα από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

19:00 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Καθώς εισβάλλουμε με πολύ στιλ στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ένας τρόπος να προσθέσετε μια τελευταία λάμψη στο look σας είναι μέσα από το μανικιούρ σας, φυσικά. Εκτός από το να στολίσετε το δέντρο σας, μην ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στα νύχια σας και γιατί όχι, να εμπνευστείτε από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Βάλτε όλη σας την τέχνη και δημιουργείστε!

Aυτή είναι η αγαπημένη λίστα μας… Πώς σας φαίνεται;Ρούντολφ το ΕλαφάκιΜατ Χριστουγεννιάτικο ΔέντροHello GrinchΤο Αστέρι της ΒηθλεέμΛαμπιόνια και ΦωτάκιαΖαχαρωτά ΜπαστουνάκιαFrozen VibesΜίνιμαλ ΔωράκιαΓκι και ΟυΛίγο
από ΌλαΡούντολφ το Ελαφάκι

Ξεκινώντας με τον πιο αγαπητό του Βόρειου Πόλου, το μανικιούρ “Ρούντολφ το Ελαφάκι” θα ξυπνήσει αναμνήσεις, βάφοντας τα νύχια σας στις αποχρώσεις του κόκκινου και του καφέ. Ιδιαίτερα γλυκό και τέλειο για την εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrycja Puro (@puro.nails)

Ματ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Φέρτε τον μαγικό κόσμο του δάσους στα νύχια σας με ένα ματ μανικιούρ που αναπαριστά τα χαρακτηριστικά ενός λαμπερού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ή αν ανήκετε στις μινιμαλίστριες της παρέας μπλέξτε το γαλλικό με τις πράσινες αποχρώσεις και σχεδιάστε το πιο απλό έλατο σε ένα μόνο νύχι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRESS ON NAILS (@pressedbycharlotte_)

Hello Grinch

Ένα μανικιούρ γεμάτο χιούμορ και στιλ, εμπνευσμένο από τον αγαπημένο μας Grinch, με ανοιχτά πράσινα χρώματα και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Το λατρεύουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma (@gemsnaildesigns)

Το Αστέρι της Βηθλεέμ

Φωτίστε τα νύχια σας με μια λαμπερή πινελιά, εμπνευσμένη από το αστέρι που οδήγησε τους Τρεις Μάγους στη Βηθλεέμ. Και δεν χρειάζεται να ζωγραφίσετε μόνο ένα. Μπορείτε να γεμίσετε όλα σας τα νύχια με αστέρια και ότι άλλο σας φτιάχνει τη διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα