Oprah Winfrey: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη βελτίωση της υγείας και της εικόνας της

18:03 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Oprah Winfrey μίλησε για μερικά ευ ζην tips που τη βοήθησαν να «μεταμορφώσει» το σώμα της. Κυρίως όμως, την υγεία και την ψυχολογία της. Άλλωστε, η θρυλική τηλεπαρουσιάστρια, έχει αποκτήσει μια εξαιρετικά καλλίγραμμη σιλουέτα που δεν περνά απαρατήρητη.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα στην πρεμιέρα της ταινίας «The Color

Purple» στο Angeles, έκλεψε την παράσταση. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μοβ μεταξωτό φόρεμα Dolce & Gabbana, «τράβηξε» όλα τα βλέμματα.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Oprah Winfrey στην πρεμιέρα της ταινίας «The Color Purple» Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)


«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα που ακολουθώ» δήλωσε η Oprah στο Entertainment Tonight. «Είναι στην πραγματικότητα τα πάντα». Για την Oprah Winfrey το θέμα του ευ ζειν είναι συνολικό και το προσεγγίζει ολιστικά. Μάλιστα, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα. «Πρέπει να βρεις το κίνητρο. Σκοπεύω να διατηρήσω έτσι το σώμα μου. Σήμερα μάλιστα έκανα για πολλή ώρα διάδρομο» είπε.

Η παρουσιάστρια ήταν ειλικρινής σχετικά με τους αγώνες της για το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη, προσπαθεί να προωθήσει το body positivity και να αποτρέψει άλλες γυναίκες από το να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την υγεία τους. Ειδικά τώρα που το Ozempic, το φάρμακο για τον διαβήτη τύπου 2, κάνει θραύση. Θυμίζουμε ότι πολλές είναι οι διάσημες και μη γυναίκες που το χρησιμοποιούν επειδή κόβει την όρεξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

«Όλοι ξέρετε ότι είμαι σε αυτό το ταξίδι απώλειας βάρους για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», είχε πει η 69χρονη τον Σεπτέμβριο. «Το μεγαλύτερο βάρος μου ήταν 107 κιλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο δημόσιο πρόσωπο που να το έχει βιώσει αυτό. Να γίνει δηλαδή αντικείμενο εκμετάλλευσης η προσπάθειά του να αδυνατίσει σε τέτοιο βαθμό. Γι’ αυτό είμαι έτοιμη γι’ αυτήν τη συζήτηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα