New MCM Era: Ο πολυτελής οίκος ανανεώνει το λογότυπό του και λανσάρει το νέο “Lauretos”

17:00 9/12/2023 - Πηγή: InStyle

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 ο πολυτελής γερμανικός οίκος μόδας MCM ανανεώνει το εμβληματικό του λογότυπο “Visetos” με ένα καινούργιο μονόγραμμα, που εύστοχα ονομάζεται “Lauretos”. Το εξυγχρονισμένο λογότυπο, είναι εμπνευσμένο από το μοτίβο της «Δάφνης» του οίκου, και χαρακτηρίζεται από ένα καθαρό και μοντέρνο design.

Credit: MCM

Η νέα συλλογή SS24 του οίκου επαναπροσδιορίζει τους σχεδιαστικούς κώδικες της MCM

που έχουν διαμορφώσει τη διάσημη οπτική υπογραφή της από το 1976. Ξεκινώντας με το ανανεωμένο λογότυπο, κάθε σχεδιαστικός πυλώνας έχει διαμορφωθεί μέσα από μια αλληλεπίδραση μεγέθους και κλίμακας. Έτσι εισάγεται μια νέα οπτική ταυτότητα που έχει τις ρίζες της τόσο στην κληρονομιά όσο και σε ένα όραμα για το μέλλον. Το νέο λογότυπο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη «Δάφνη», η οποία σηματοδοτεί τη νίκη και τη διαρκή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Credit: MCM

Το Lauretos, ακρογωνιαίος λίθος της συλλογής SS24, αποδομεί το κλασικό μοτίβο Visetos της MCM στο σύμβολο Laurel. Καθαρό και ισχυρό, το καινούργιο λογότυπο εισάγει μια σύγχρονη σύνθεση που δίνει νέα πνοή στον εμβληματικό στιλ της μάρκας με μοντέρνο και κομψό τρόπο.

Credit: MCMCredit: MCMCredit: MCM

Διαθέσιμη σε καμβά και ζακάρ, η σειρά Lauretos περιλαμβάνει κλασικά σχέδια (Weekender, Liz Shopper, Munich Tote Bag και Boston Bag). Παράλληλα παρουσιάζει τη νέα Triangle bag καθώς και την πλήρη σειρά με αξεσουάρ. Η συλλογή είναι βασισμένη στη δέσμευση της MCM για ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, προάγει τη δυνατότητα να φοράει κανείς την τσάντα με τον δικό του τρόπο.

Η σειρά Lauretos θα είναι διαθέσιμη στην ομώνυμη Boutique της MCM (Ξάνθου 2, Αθήνα) από Νοέμβριο του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα