Kate Middleton: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

Η Kate Middleton ειναι η καλύτερη… διαφημίστρια του εαυτού της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προωθεί την τηλεοπτική της εμφάνιση την παραμονή των Χριστουγέννων και απευθύνει το πιο χαρμόσυνο μήνυμα.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε το εισαγωγικό μήνυμα από την Kate, για την τρίτη ετήσια συναυλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών της. Αν και η εκδήλωση έγινε στις 8 Δεκεμβρίου, θα μεταδοθεί από το ITV

την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Kate Middleton θέλησε να προωθήσει την εκδήλωσή της με το πιο ζεστό μήνυμα.

Together at Christmas

The Princess of Wales returns to host a special Christmas Carol Service in Westminster Abbey.

Watch Royal Carols: Together at Christmas on @ITV and @ITVX at 7.45pm this Christmas Eve! pic.twitter.com/HQyuydWAbr

ITV (@ITV) December 8, 2023

“Καλώς ήλθατε στην τρίτη μας λειτουργία με τα κάλαντα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που ερχόμαστε όλοι μαζί και γιορτάζουμε τη γέννηση ενός μωρού“, είπε αρχικά. Το βίντεο αυτό έγινε τον Νοέμβριο κατά τις τελευταίες προετοιμασίες της γιορτής.

“Ο ερχομός κάθε μωρού είναι μια πολύτιμη και σημαντική στιγμή, μας φέρνει κοντά για να σκεφτούμε τα νέα ξεκινήματα και φέρνει ελπίδα για το μέλλον. Μέσα από τις πρώτες μας αλληλεπιδράσεις, σχέσεις και εμπειρίες, με εκείνους που μας αγαπούν, ακόμη και πριν γεννηθούμε, θέτουμε τα θεμέλια για πολλά από αυτά από τα οποία θα εξαρτηθεί αυτό το μέλλον“, συνέχισε. “Αλλά μόνο εκτιμώντας και υποστηρίζοντας τον ζωτικό ρόλο των ενηλίκων στον κόσμο ενός παιδιού μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τη διαφορά”.

“Και έτσι οι αποψινοί καλεσμένοι έχουν προσκληθεί σε αναγνώριση της υποστήριξής τους προς τα μικρότερα παιδιά μας, καθώς φωτίζουμε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν στην ανατροφή και της μελλοντικής γενιάς“, δήλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αναφερόμενη στο θέμα “Shaping Us” στη φετινή τελετή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

“Από τους γονείς και τους φροντιστές μέχρι τους παιδαγωγούς, τις μαίες, τους επισκέπτες υγείας και τους εθελοντές της κοινότητας, σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για να βοηθήσετε τα μικρότερα μέλη των κοινοτήτων μας να αισθάνονται ασφαλή, πολύτιμα και αγαπημένα“, δήλωσε η Kate. “Αυτό δεν κάνει τη διαφορά μόνο για τα παιδιά σήμερα, αλλά θα διαμορφώσει έναν πιο ευτυχισμένο, υγιή και δίκαιο κόσμο στο μέλλον”.

“Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη βραδιά και εύχομαι σε όλους σας πολύ καλά Χριστούγεννα”, κατέληξε.

Με αφορμή την εισαγωγή, δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό της τελετής στο Westminster Abbey. Η εκπομπή συνδέεται με την εκστρατεία της Shaping Us από το Royal Foundation Centre for Early Childhood και θα αναδείξει την πρωτοβουλία της για τα πρώτα χρόνια της ζωής, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα