Η JLo έχει την απάντηση! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσουμε το κόκκινο κραγιόν

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για το εκπληκτικό ταλέντο της στον χορό, τη μουσική και την εντυπωσιακή της καριέρα, όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Η αψεγάδιαστη ομορφιά της έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες παγκοσμίως. Επομένως, αν η JLo μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς, τότε ασφαλώς και θέλουμε να τις ακούσουμε. Και αυτή τη φορά, έχει τον απόλυτο οδηγό για τα κόκκινα χείλη, τον πιο εντυπωσιακό σύμμαχο στην γιορτινή γκαρνταρόμπα

μας.

Red lips by JLo

Σε ένα νέο Instagram Reel, η 54χρονη σταρ αποφάσισε να μοιραστεί μερικά γιορτινά μυστικά ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου ενός hack για το τέλειο εορταστικό look . Η συμβουλή της; Χρησιμοποιήστε ένα neutral liner αντί για ένα κόκκινο πριν εφαρμόσετε το φλογερό κραγιόν σας.

“Κάποιοι νομίζουν ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε έναν κόκκινο liner, αλλά εγώ δεν το προτιμώ. Νομίζω ότι πρέπει να είναι neutral,” αποκάλυψε η Jennifer.

“Κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσια και γεμάτα.”

Η επόμενη κίνηση; “Επιλέξτε το αγαπημένο σας κόκκινο,” συμβούλευσε η JLo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Το τοποθετώ στο κέντρο, όσο πιο κοντά μπορώ, και στη συνέχεια παίρνω ένα πινέλο χειλιών και αναδεικνύω τις άκρες.” Ενώ δεν μοιράστηκε τη συγκεκριμένη απόχρωση, ο τόνος θύμισε τα κόκκινα χείλη της Marilyn Monroe, της Gwen Stefani αλλά και της Taylor Swift.

“Πάντα τα ζωγραφίζω λίγο μεγαλύτερα όταν φοράω κόκκινο κραγιόν επειδή μπορείτε να το επιτρέψετε λίγο,”

πρόσθεσε, προσθέτοντας παράλληλα και λίγο balm για έξτρα λάμψη εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία να προωθήσει κάποια από τα προϊόντα του brand της.

Ομολογούμε πως αυτό, δεν το είχαμε σκεφτεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα