Gigi Hadid-Bradley Cooper:Πώς εξελίσσεται η «απροσδιόριστη» σχέση τους

Gigi Hadid και Bradley Cooper αποτελούν ένα από τα πιο hot-right-now ζευγάρια του Hollywood. Όπως όλα δείχνουν, εξακολουθούν να βγαίνουν ραντεβού και να περνούν πολύ χρόνο μαζί, αν και ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον τους, πλέον είναι- κυριολεκτικά- πιο κοντά από ποτέ. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Page Six, ο ηθοποιός αγόρασε σπίτι κοντά σε εκείνο του μοντέλου. Πρόκειται

για ένα ακίνητο κοντά στο New Hope της Πενσυλβάνια.

Πώς εξελίσσεται η σχέση τους

Όσον αφορά τη σχέση τους, πηγή αναφέρει στο Us Weekly: «Δεν έχουν κάνει συζήτηση όσον αφορά την κατάσταση της σχέσης τους. Κανένας από τους δύο όμως δεν βλέπει κάποιον άλλο. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει πολύ καλά και ελπίζουν να περάσουν χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών. Σχεδιάζουν επίσης να συστήσουν τις κόρες τους, την 6χρονη Lea de Seine και την 3χρονη Khai». Η πρώτη είναι το παιδί του Bradle Cooper με την πρώην σύντροφό του Irina Shayk και η δεύτερη είναι καρπός του έρωτα της Gigi Hadid με τον πρώην σύντροφό της Zayn Malik.

Άλλη πηγή, ανέφερε στο Entertainment Tonight: «Η Gigi και ο Bradley περνούν σημαντικό χρόνο μαζί, όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά τους. Έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στον κύκλο τους. Η Yolanda και η Bella Hadid δεν θα μπορούσαν να είναι πιο υποστηρικτικές.

Η Gigi και ο Bradley τα πάνε καλά και έχουν παρόμοιες προσωπικότητες. Αγαπούν να διασκεδάζουν, να ταξιδεύουν και να περνούν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Η φήμη δεν απασχολεί κανέναν από τους δύο και το θαυμάζουν αυτό ο ένας στον άλλον» καταλήγει το ρεπορτάζ.

Όσον αφορά τους πρώην τους Shayk και Malik, μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight την ίδια μέρα: “Η Gigi, ο Bradley, η Irina και ο Zayn είναι όλοι σε ένα σημείο όπου θέλουν ο καθένας να είναι ευτυχισμένος και υγιής. Προτεραιότητα του Zayn είναι να έχει μια καλή σχέση συν-γονιμότητας με την Gigi”.

Keywords
Τυχαία Θέματα