Jennifer Lopez-Ben Affleck: Γιoρτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

10:11 17/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εξέπληξαν και αιφνιδίασαν τους θαυμαστές τους αλλά και τους διάσημους φίλους τους όταν ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν στα κρυφά στο Λας Βέγκας, ακριβώς πριν από έναν χρόνο.

Το ζευγάρι γιόρτασε το πρώτο έτος έγγαμου βίου απολαμβάνοντας ένα γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς με τρία από τα παιδιά του. Αμέσως μετά, ο Affleck πήρε τη Lopez, τα 16χρονα δίδυμά της, Emme

και Max, καθώς και τον γιο του Samuel, 11 ετών, για μια βόλτα με το καταγάλανο μπλε vintage Ford Bronco του.

Ben Affleck and Jennifer Lopez celebrate their one-year wedding anniversary with their kids https://t.co/tdz5STm7ul

Jennifer Lopez News (@JLoNews) July 17, 2023

Ο Affleck είναι, επίσης, πατέρας των κοριτσιών Violet, 17 ετών, και Seraphina, 14 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Η Lopez και ο Affleck γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας Gigli το 2002. Εκείνη την εποχή, ήταν ακόμα παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd, πριν χωρίσουν και πάρουν διαζύγιο το 2003.

Jennifer Lopez and Ben Affleck arriving at Giorgio Baldi restaurant in Santa Monica, California (July 16, 2023) pic.twitter.com/tRSESmhZkn

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) July 17, 2023

Η σουπερστάρ της μουσικής και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης άρχισαν να βγαίνουν και αρραβωνιάστηκαν λίγο αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2004, το ζευγάρι χώρισε και έζησε χωριστά για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Το 2021, το ζευγάρι αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του μετά τον χωρισμό της Lopez από τον πρώην παίκτη του MLB Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez and Ben Affleck celebrate their first anniversary in Los Angeles. pic.twitter.com/TIZdreFVWx

— best of jennifer lopez (@badpostjlo) July 17, 2023

Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά και κλέφτηκε τον Ιούλιο. Τον περασμένο Αύγουστο, πραγματοποίησαν μια δεύτερη γαμήλια τελετή στο σπίτι του Affleck στην Τζόρτζια.

Πάντως, πέρα από την έξοδο με τα παιδιά του, το ζευγάρι γιόρτασε και ιδιωτικά την επέτειό του με δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα.

Jennifer Lopez and Ben Affleck celebrating their first wedding anniversary at Giorgio Baldi restaurant in Santa Monica. pic.twitter.com/v7gb3iUg0X

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) July 17, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα