Michael J. Fox: Η γλυκιά αφιέρωση στη σύζυγό του για τα 35 χρόνια γάμου τους – “Για πάντα δικός σου”

09:36 17/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Michael J. Fox και η Tracy Pollan γιορτάζουν τα 35 χρόνια έγγαμου βίου και το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του και τη συγκίνησή του γι’ αυτό το σημαντικό ορόσημο.

Ο 62χρονος σταρ, που δίνει μάχη με το Πάρκινσον, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου εκφράζει τον έρωτά του για την 63χρονη σύζυγό του και κάνει τις καρδιές να λιώσουν.

“35 χρόνια γέλιου, να σε

ζω, να σε ακούω, να σε αγαπώ. Σ’ ευχαριστώ για όλα αυτά. Για πάντα δικός σου, Mike” έγραψε στο μήνυμα αγάπης του τιμώντας την επέτειό τους ο Michael J. Fox.

Η σύζυγός του Tracy Pollan απάντησε στα τρυφερά λόγια του συζύγου της, γράφοντας: “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael J Fox (@realmikejfox)

Όμως, και η σύζυγός του έκανε μία ανάλογη ανάρτηση όπου εκφράζει την αγάπη της για τον άνδρα της ζωής της. Η Tracy Pollan ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν, όταν εκανε διακοπές με τον σύζυγό της και τη συνόδευσε με το πιο γλυκό μήνυμα: “35 χρόνια!!! Ευτυχισμένη επέτειο, αγάπη μου. Στην υγειά μας για πολλές ακόμη εκπληκτικές περιπέτειες μαζί. Δεν θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracy Pollan (@tracy.pollan)

Ο Michael J. Fox έσπευσε να απαντήσει: “Παρομοίως, τόσο όμορφη όπως κι εσύ. Ευτυχισμένη επέτειο!“

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1985 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία “Family Ties”, αλλά παρέμειναν φίλοι καθώς τότε και οι δύο είχαν σχέσεις με άλλους ανθρώπους, τους συναδέλφους τους ηθοποιούς Nancy McKeon και Kevin Bacon αντίστοιχα.

Όταν το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε κινηματογραφικά το 1988, ωστόσο, όλα ήταν διαφορετικά, αφού ήταν και οι δύο διαθέσιμοι. Επτά μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν.

Το καλοκαίρι του 1988, το ζευγάρι είπε το “ναι” και από τότε είναι μαζί. Έχουν τέσσερα παιδιά: Sam, 34 ετών, τα δίδυμα Aquinnah και Schuyler, 28 ετών, και την Esmé, 21 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα