George, Charlotte και Louis: Το αυστηρό πρωτόκολλο παιχνιδιού που ακολουθούν… ανεξαρτήτως καιρού

15:13 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton απολαμβάνουν το παιχνίδι στην ύπαιθρο όταν δεν έχουν δημόσια καθήκοντα.

Υπεύθυνη για τα τρία παιδιά είναι η νταντά τους, Maria Borrallο, στο σπίτι τους στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ. Ωστόσο, λέγεται πως η γκουβερνάντα του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis εφαρμόζει ένα αυστηρό πρωτόκολλο που

περιλαμβάνει καθημερινό παιχνίδι έξω – ακόμη και αν βρέχει καταρρακτωδώς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η Louise Heren, η συγγραφέας του βιβλίου “Nanny in a Book” δήλωσε στο Hello! Magazine: “Θα υπάρχει πολύ παιχνίδι στην ύπαιθρο… Πολλές βόλτες με ποδήλατο, παιχνίδι με τα σκυλιά τους, ενδεχομένως και λίγη κηπουρική. … Ναι, θα γίνετε βρώμικοι με τα χέρια σας στο χώμα. Αν ο καιρός είναι χάλια, αυτά τα παιδιά θα εξακολουθήσουν να βγαίνουν έξω.”.

Ο πρίγκιπας William μίλησε κάποτε για το πάθος των παιδιών του για την ύπαιθρο στο ντοκιμαντέρ του 2020 “Prince William: A Planet For Us All”.

Μιλώντας για την έμπνευσή του στο περιβαλλοντικό έργο, ο πρίγκιπας δήλωσε: “Βλέποντας τα παιδιά μου, βλέποντας το πάθος στα μάτια τους και την αγάπη τους για την ύπαιθρο. Βρίσκουν ένα ζωύφιο ή τους αρέσει να παρακολουθούν πώς οι μέλισσες σχηματίζουν μέλι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Και πρόσθεσε: “Ο George, ιδιαίτερα, αν δεν είναι σε εξωτερικό χώρο, μοιάζει αρκετά με ζώο σε κλουβί. Πρέπει να βγει έξω”.

Σύμφωνα με την πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, η οικογένεια απολαμβάνει μαζί υπαίθριες δραστηριότητες. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν: “Τους αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες, οπότε πολλά σπορ, πολλή διασκέδαση, παιχνίδια στον κήπο και ποδηλασία”.

Και πρόσθεσε: “Τα εξάμηνα τους είναι γεμάτα από πράγματα που θα κάνατε στους προσκόπους: φωτιές, μπάρμπεκιου, βοήθεια στους κήπους και τη φάρμα στο Σάντρινγκχαμ”.

Στο μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος ανανέωσε τους κήπους του προς τέρψη των παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate, επιδεικνύοντας τη βαθιά του αγάπη για τα εγγόνια του. Ο μονάρχης έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στους βασιλικούς κήπους του, εξασφαλίζοντας ότι αποτελούν την τέλεια παιδική χαρά για τον πρίγκιπα George και τα αδέρφια του, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο βασιλιάς, παθιασμένος περιβαλλοντολόγος και ο πιο ένθερμος λάτρης της κηπουρικής στη βασιλική οικογένεια, έχει κάνει τρεις σημαντικές τροποποιήσεις στους κήπους του σε όλα τα κτήματά του.

Ακόμη και προς τιμήν της γέννησης του πρίγκιπα George, ο βασιλιάς μεταμόρφωσε ένα άγονο χωράφι σε ένα καταπράσινο δάσος στο κτήμα Birkhall στο Balmoral, στο Αμπερντινσάιρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα