Harry-Meghan: Η ανακοίνωση που ενόχλησε τον Κάρολο

13:48 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Από την αρχή της σχέσης του Harry και της Meghan τα σημάδια δεν ήταν ευνοϊκά για τη βασιλική οικογένεια. Πριν ακόμη έρθει η στιγμή του αρραβώνα, ο νυν βασιλιάς Κάρολος είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα από το ζευγάρι και τη στιγμή που είχε επιλέξει αυτό να ανακινώσει επίσημα το ειδύλλιό του.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται ο Harry και η Meghan Markle αιφνιδίασαν τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, αφού τον προειδοποίησαν μόλις 20 λεπτά προτού δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Τον Νοέμβριο του 2016, το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιβεβαίωνε

ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πράγματι σε σχέση, έπειτα από φήμες για ρομάντζο που είχαν κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα.

Next Stop: Meghan and Harry have arrived for a courtesy visit at the State Governor House to Governor Babajide Sanwo-Olu of Lagos State in Nigeria, providing an opportunity for dialogue and engagement with local government leadership. She’s in Carolina Herrera . pic.twitter.com/yyZsbX8icl

— Rebecca (@rebecca_sussex) May 12, 2024

Την ίδια στιγμή, ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας βρισκόταν στη μέση της προετοιμασίας για μια εξαιρετικά σημαντική περιοδεία στο Μπαχρέιν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του express.uk.

Αλλά σύμφωνα με τους συγγραφείς Omid Scobie, καλό φίλο της Meghan, και Carolyn Durand, ο σημερινός μονάρχης έμεινε “συντετριμμένος” αφού ενημερώθηκε μόλις 20 λεπτά πριν από τη δημόσια ανακοίνωση, καθώς πίστευε ότι η είδηση-βόμβα θα επισκίαζε την περιοδεία του στο κράτος του Περσικού Κόλπου.

Έγραψαν στο βιβλίο τους FindingFreedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family: “Ήταν μια κρίσιμη στιγμή που προετοιμαζόταν εδώ και μήνες. Μια δήλωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον που θα καταδίκαζε τον Τύπο και, την ίδια στιγμή, θα επιβεβαίωνε τη νέα φίλη του Harry, θα εξάλειφε σχεδόν τη δμηοσιογραφική κάλυψη της περιοδείας του πρίγκιπα Κάρολου στον Κόλπο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα