Κατερίνα Γκαγκάκη – Σπύρος Καπράλος: Τρυφερή σχέση

13:37 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη εδώ και αρκετούς μήνες έχουν έρθει κοντά.

Δύο άνθρωποι υπερδραστήριοι και με μεγάλη προσφορά στα κοινά έχουν έρθει πιο κοντά τους τελευταίους μήνες και ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια σχέση ζωής. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Σπύρο Καπράλο, που, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews, αποτελούν ένα από τα πρόσφατα ειδύλλια. Η γνωστή επικοινωνιολόγος, διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων

Σχέσεων της Barking Well Media και δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων, από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει έρθει κοντά με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Εξαιρετικά δυναμικές προσωπικότητες με έντονη συμμετοχή στα κοινά και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στην κοινωνική προσφορά, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Σπύρος Καπράλος έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν ιδανικό σύντροφο.

Και παρότι στον επαγγελματικό βίο τους βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και τη στενή τους σχέση μακριά από τους προβολείς. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αεικίνητη και πολυσχιδής, εργάζεται στον χώρο των media. Το όνομά της αποτελεί επένδυση για όποιον μιντιακό όμιλo την έχει εντάξει στο δυναμικό του. Αυτή την περίοδο εργάζεται στην εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και έχει και τηλεοπτική παρουσία ως κριτής στην εκπομπή «TV Queen» του Open. Από την άλλη, δεν σταματά ποτέ να προσφέρει στον συμπολίτη της μέσα από την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου στον δήμο Αθηναίων, αφού η ανεπτυγμένη ενσυναίσθησή της και η αγάπη που τρέφει για τον πλησίον της και τα κατοικίδια είναι αστείρευτες.

Η ενσυναίσθηση και το αίσθημα της προσφοράς χαρακτηρίζουν και τον Σπ. Καπράλο, ο οποίος, ως παλαίμαχος Έλληνας διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Η Κατερίνα τρέφει μεγάλο θαυμασμό για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον οποίο παρακολουθεί σε όλες τις δράσεις του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στιγμιότυπα στο προσωπικό της προφίλ στα social media. Και μπορεί ο πρόεδρος της ΕΟΕ να μονοπώλησε το ενδιαφέρον λίγες εβδομάδες πριν από το Πάσχα στις εκδηλώσεις για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όμως η φλόγα της αγάπης έχει καταφέρει να ζεστάνει τις καρδιές τους.

Από τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους που έχουν κυκλοφορήσει είναι αυτή από μια νυχτερινή τους έξοδο.

Credit: Realnews

Θαυμαστές και οι δύο της Μαρινέλλας, στις 28 Μαρτίου απόλαυσαν τη σημαντική Ελληνίδα ερμηνεύτρια, τραγούδησαν τις επιτυχίες της και στη συνέχεια τη συνάντησαν στο καμαρίνι της, όπου πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

ΠΗΓΗ: Realnews – ΣΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα