Elizabeth Hurley: Πώς ένιωσε όταν γδύθηκε για σκηνές σεξ που σκηνοθέτησε ο γιος της

17:09 18/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Elizabeth Hurley τολμά και βγαίνει από τα ρούχα της για καυτές ερωτικές σκηνές με μια γυναίκα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιου της. Τώρα η σταρ παραδέχεται ότι δεν την πείραξε να γυρίσει σκηνές σεξ για την τελευταία της ταινία επειδή ήταν ο 21χρονος γιος της, Damian, που σκηνοθετούσε τις σκηνές.

Η 58χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία “Strictly Confidential” και το trailer περιλαμβάνει μερικές πικάντικες σκηνές μεταξύ αυτής και της ηθοποιού Pear Chiravara.

Η πρωταγωνίστρια παραδέχτηκε ότι αν και οι σκηνές “δεν ήταν απαραίτητα πράγματα που έχω κάνει πάντα σε ταινίες πολλές φορές στο παρελθόν”, δεν την ενόχλησε.

“Το ότι τον είχα εκεί σήμαινε ότι ένιωθα ασφαλής και ότι με φρόντιζαν”, εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης μαζί του για το “Access Hollywood”, προσθέτοντας: “Είναι κάπως απελευθερωτικό να δουλεύεις με την οικογένειά σου”.

Elizabeth Hurley and her son Damian Hurley are sharing details about their new film “Strictly Confidential,” which Elizabeth stars in and Damian wrote and directed! pic.twitter.com/Q68CilBi8h

Access Hollywood (@accesshollywood) March 11, 2024

Ο Damian έχει επίσης βρεθεί πίσω από την κάμερα για πολλές από τις φωτογραφίες της μητέρας του με μπικίνι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναγνώρισε ότι κάποιοι βρίσκουν την κατάσταση περίεργη. “Ο κόσμος το βρίσκει πραγματικά αμφιλεγόμενο”, είπε ο Damian, ενώ εξήγησε περαιτέρω ότι η βιομηχανία του θεάματος “ήταν ένα θεμελιώδες κομμάτι ολόκληρης της ζωής μου, οπότε για εμάς δεν είναι κάτι τέτοιο, είναι μέρος της δουλειάς”.

Η Hurley συμφώνησε με τον γιο της, λέγοντας ότι την καθησυχάζει. “Είμαι χαλαρή μπροστά του“, είπε. “Με προσέχει… είναι χαλαρωτικό να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος πίσω από την κάμερα που σε προσέχει”

Keywords
Τυχαία Θέματα