Kate Middleton: “Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής” σε νέα έξοδο με τον William – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

12:31 18/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton εθεάθη, σύμφωνα με πληροφορίες, “χαρούμενη, υγιής και χαλαρή” σε μια επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα αγροτικών προϊόντων το Σαββατοκύριακο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη έξω από το σπίτι της μετά την εγχείρηση στην κοιλιά.

Τη στιγμή που πληθαίνουν οι εικασίες σχετικά με την υγεία και την ευημερία της πριγκίπισσας, η Kate και ο William φέρεται να βρέθηκαν σε

ένα από τα αγαπημένα τους σημεία, περίπου ένα μίλι από το Adelaide Cottage, στο Ουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία τους παιδιά, τον George, 10 ετών, τη Charlotte, 8 ετών, και τον Louis, 5 ετών, να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Η έξοδος αυτή στο The Windsor Farm Shop λειτουργεί καθησυχαστικά για το βρετανικό κοινό που ανησυχεί όλο και περισσότερο για την υγεία της Kate Middleton.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε το ζευγάρι δήλωσε στη Sun χθες το βράδυ: “Μετά όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Kate ήταν έξω για ψώνια με τον William και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής ώστε να πεταχτεί στα μαγαζιά”.

On tomorrow’s front page: ‘Happy and healthy’ Princess Kate spotted out and about for first time since surgery as she visits farm shop with Wills https://t.co/FXfkjvSAvo pic.twitter.com/8k42soRhwv

— The Sun (@TheSun) March 17, 2024

Αν και δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, τηρώντας το αίτημά τους για ιδιωτικότητα καθώς η Kate αναρρώνει, η αναφερόμενη εμφάνισή τους είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι κάνει τα πρώτα της βήματα προς την επιστροφή στις επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις.

Η πριγκίπισσα, η οποία έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μετά τις 17 Απριλίου, όταν τα παιδιά της θα ξεκινήσουν και πάλι στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Good News everyone – The PrincessKate Middleton is OK & has been spotted outdoors!

Just ignore the fact they’ve used an old stock photo from 6 months ago – nothing to see here….

They think you’re stupid. pic.twitter.com/aq950cHztp

— Concerned Citizen (@BGatesIsaPyscho) March 18, 2024

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Kate θα μπορούσε τώρα να επιστρέψει νωρίτερα και μπορεί ακόμη και να τη δουν να περπατά στην ετήσια πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα του Ουίνδσορ.

Πάντως, το πρωτοσέλιδο της Sun προκάλεσε νέες αντιδράσεις στους χρήστες των social media, που κατηγορούν την εφημερίδα για fake news αφού χρησιμοποίησε παλαιές, αρχειακές φωτογραφίες της Kate αντί για μία από την τωρινή της έξοδο, ώστε να καυθησυχάσει πραγματικά το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα