Charles Spencer: Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana ανησυχεί για την αλήθεια πίσω από την περιπέτεια υγείας της Kate Middleton

16:39 18/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana ανησυχεί για την “αλήθεια” σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της Kate Middleton.

Ο Charles Spencer, καλεσμένος στην εκπομπή Sunday with Laura Kuenssberg του BBC, αναφέρθηκε στις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται η Kate Middleton

μετά την “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά” της.

“Ανησυχώ για το τι συνέβη με την αλήθεια“, δήλωσε ο Spencer, 59 ετών.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την επεξεργασμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τα τρία της παιδιά, οι εικασίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Kate έχουν λάβει άλλες διαστάσεις. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του late night talk show John Oliver εφθασε στο σημείο να αστειευτεί ότι η Middleton μπορεί να έχει “πεθάνει” και το Παλάτι προσπαθεί να το καλύψει.

“I think it was more dangerous back in the day.”

Princess Diana’s brother, Earl Charles Spencer, has told @bbclaurak that he feels the intrusion into his sister’s death was worse than the “online conspiracy world” faced by Catherine, Princess of Wales https://t.co/srmf8cktIh pic.twitter.com/pedIjMZ1Ll

BBC News (UK) (@BBCNews) March 16, 2024

Ο Spencer συνέκρινε το σημερινό επίπεδο της “διαδικτυακής συνωμοσίας” με την “εισβολή του Τύπου” σχετικά με τον θάνατο της αδελφής του Diana κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. Η πριγκίπισσα Diana πέθανε στα 36 της χρόνια σε θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι, έπειτα από άγρια καταδίωξη από παπαράτσι. “Νομίζω ότι ήταν πιο επικίνδυνα τότε“, δήλωσε ο Spencer και πρόσθεσε:

“Αν κοιτάξω πίσω στο ’97 και στον θάνατο της Diana, νομίζω ότι ήταν τόσο σοκαριστικό, οι συνθήκες του θανάτου της ήταν τόσο σοκαριστικές, που έκαναν τη βιομηχανία που υποστηρίζει τους παπαράτσι να σκεφτεί πραγματικά πιο προσεκτικά τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Όχι επειδή είχαν ηθική κρίση, αλλά επειδή ήταν απαράδεκτο για το κοινό”.

: https://t.co/JYF1kH1aqG
Princess Diana’s brother Earl Charles Spencer is speaking out about the conspiracy theories surrounding the Princess of Wales. (: Getty) pic.twitter.com/idNmaflS3U

— E! News (@enews) March 18, 2024

Και μπορεί το Παλάτι του Κένσινγκτον και η Kate να μην έχουν αναφερθεί στις θεωρίες σχετικά με την κατάστασή της. ωστόσο, ένα πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριξε ότι η Middleton πιθανότατα θα μιλήσει για τις ευρέως διαδεδομένες ανησυχίες σχετικά με την υγεία και την ευημερία της όταν επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά τις 31 Μαρτίου και κυρίως μετά τις 15 Απριλίου που επιστρέφουν τα παιδιά της στο σχολείο και η ίδια στις υποχρεώσεις της.

“Μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της έξω από τις υποχρεώσεις της“, δήλωσε βασιλική πηγή στους Sunday Times το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας ότι η ίδια και ο πρίγκιπας William είναι “πιο ανοιχτοί” όταν βρίσκονται έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό.

“Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε”, πρόσθεσε ο εσωτερικός συνεργάτης, ενώ σημείωσε ότι θα μιλήσουν μόνο όταν “νιώσουν” έτοιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα