Drea de Matteo: Η σταρ των “Sopranos” ξεπλήρωσε το χρέος για το στεγαστικό της χάρη στο OnlyFans

23:34 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

H Drea de Matteo ευγνωμονεί το OnlyFans που της έσωσε τη ζωή και… το δάνειο. Η σταρ των “Sopranos” αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Daily Mail ότι είχε μόνο δέκα δολάρια στην τράπεζα και ήταν έτοιμη να χάσει το σπίτι της προτού ανοιξει λογαριασμό στο συνδρομητικό site για άτομα άνω των 18.

“Μας

έσωσε“, δήλωσε. “Το OnlyFans έσωσε τη ζωή μου, 100%. Δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό, αλλά πραγματικά μας έσωσε”.

Η Matteo, 52 ετών, δήλωσε ότι η ένταξή της στην πλατφόρμα ήταν μια ύστατη προσπάθεια να σώσει το σπίτι της. Η άρνηση της ηθοποιου να κάνει το εμβόλιο COVID-19 τη δυσκόλεψε να κλείσει δουλειές στο Χόλιγουντ.

“Με έβαλαν σε κατάσχεση και το σπίτι μου είχε πλημμυρίσει, οπότε προσπαθούσα να πουλήσω το σπίτι γρήγορα“, θυμήθηκε. “Ήθελα να προσπαθήσω να το πουλήσω πριν μου το πάρουν”.

“Ταυτόχρονα”, συνέχισε, “έχασα τη μητέρα μου και η άλλη μου μητέρα, που πάσχει από άνοια, είχε ξεμείνει από χρήματα για τον νοσηλευτή της. Δεν ήξερα ποιον δρόμο να πάρω”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OnlyFans (@onlyfans)

Η Matteo δήλωσε ότι μέσα σε πέντε λεπτά από τη δημοσίευση μερικών τολμηρών φωτογραφιών, κατάφερε να επανέλθει σε οικονομική τροχιά.

“Μέσα σε πέντε λεπτά, μπόρεσα να ξεπληρώσω την εταιρεία, που ανέλαβε την πώληση του σπιτιού μου“, υποστήριξε.

Η Matteo παραδέχτηκε ότι στην αρχή δεν ήθελε καθόλου να συμμετάσχει στο OnlyFans, αλλά από τότε άλλαξε γνώμη για την ιστοσελίδα. Η Matteo είναι μητέρα μιας 16χρονης κόρης, της Alabama Gypsyrose, και ενός 12χρονου γιου, του Waylon με τον πρώην της, Shooter Jennings.

Η ηθοποιός του “Sons of Anarchy” μίλησε για το πώς το OnlyFans της προσέφερε μια ισορροπημένη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. “Σκέφτηκα: Εντάξει, όλοι είναι με τα εσώρουχα και είναι σέξι στο Instagram και εγώ δεν το κάνω αυτό, αλλά μπορώ να το κάνω αυτό και να πληρώνομαι γι’ αυτό… Δεν ξέρω γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα”, είπε με ειλικρίνεια.

“Τα παιδιά μου ήταν πάντα το Νο 1 μέλημά μου. Αν ήξερα ότι θα μπορούσα να δουλέψω έτσι όλη μου τη ζωή, δεν θα το [πίστευα] ποτέ”.

Και πρόσθεσε: “Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται τρελό και να ακούγεται κάπως τεμπέλικο, αλλά είμαι πολύ μεγάλη υποστηρίκτρια των μαμάδων που μένουν στο σπίτι και των γυναικών που πραγματικά αγαπούν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Τα ισορροπώ όλα και τα έχω κάνει όλα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DREA DE MATTEO (@dreadematteo)

Η Matteo είναι ειλικρινής για τα οικονομικά της εδώ και χρόνια, έχοντας δηλώσει στο Page Six το 2021 ότι έβγαζε μόλις 500 δολάρια ανά επεισόδιο στο “The Sopranos” όταν αυτό έκανε το ντεμπούτο του.

“Στη συνέχεια έβγαλα μερικές χιλιάδες και μετά μάλλον μέχρι το τέλος είναι όταν άρχισα να βγάζω κάποια καλά λεφτά, αλλά αυτά τα χρήματα ήρθαν και έφυγαν αμέσως”, σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα