Donna D’Errico: Η πρώην σταρ του Baywatch ποζάρει γυμνή στα 55 της

00:00 27/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Donna D’Errico πόζαρε γυμνή για έναν καλό σκοπό, που είναι κοντά στην καρδιά της.

Η 55χρονη ηθοποιός του Baywatch εμφανίζεται γυμνή σε μια νέα διαφήμιση για την PETA σχετικά με την ηθική μεταχείριση των ζώων.

Η πρώην σύζυγος του Nikki Sixx φορούσε μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ τα επίμαχα σημεία κρύβονται πίσω από τη λεζάντα: “Φορέστε το δικό σας δέρμα, φορέστε vegan”. Η PETA, στη διαφήμιση της άνοιξης του 2024, προέτρεψε τους ανθρώπους να μην φορούν δέρμα, φτερά ή γούνα.

Η Donna, που γίνεται 56 ετών στις 30 Μαρτίου, έκανε και αυτή τη δική της δήλωση. “Ο λόγος που δεν φοράω ζωικά προϊόντα στην γκαρνταρόμπα μου ή παπούτσια ή κάτι τέτοιο είναι επειδή δεν θέλω να υποφέρουν τα ζώα” είπε η πρώην σταρ του Baywatch και μοντέλο του Playboy, που έχει συνδρομητικό λογαριασμό στο OnlyFans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donna D’Errico (@donnaderrico)

“Δεν θα ήθελα ποτέ να προκαλέσω τέτοια σκληρότητα στα ζώα. Εκείνα δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γούνα, το δέρμα ή τα φτερά τους, αλλά εμείς μπορούμε” πρόσθεσε.

Η Donna εμφανίστηκε επίσης σε ένα βίντεο για την PETA. “Σε όσους πιστεύουν ότι μπορεί να είναι δύσκολη η μετάβαση σε μια vegan γκαρνταρόμπα, δεν είναι καθόλου έτσι”, δήλωσε το μοντέλο.

“Θέλω να πω, υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά προϊόντα εκεί έξω και σχεδιαστές που έχουν cruelty-free προϊόντα που είναι εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, και είναι πραγματικά χαριτωμένα”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donna D’Errico (@donnaderrico)

“Η παραγωγή δέρματος, μαλλιού και άλλων υλικών που προέρχονται από ζώα καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φυσικών πόρων, μολύνει τις υδάτινες οδούς, οδηγεί σε αποψίλωση των δασών και απώλεια της βιοποικιλότητας και απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες αερίων του θερμοκηπίου“, υποστήριξε η οργάνωση.

“Είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι οι επιλογές μας στον τομέα της μόδας έχουν εκτεταμένες συνέπειες πέρα από την αισθητική”.

Το σύνθημά τους είναι: “Επιλέξτε το vegan. Επιλέξτε την καλοσύνη. Και φορέστε το δικό σας ΟΜΟΡΦΟ δέρμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα