Duffy: Η πρώτη ανάρτησή της στα social media έπειτα από χρόνια – Το εμπνευσμένο μήνυμά της

21:32 26/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Duffy επέστρεψε στα social media για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια, για να μοιραστεί ένα εμπνευσμένο μήνυμα. Η 39χρονη Ουαλή τραγουδίστρια εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού υπέστη μια φρικτή δοκιμασία βιασμού και απαγωγής, την οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020.

Εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, την είχαν ναρκώσει και την είχαν κρατήσει αιχμάλωτη “για κάποιες ημέρες” μετά την αλματώδη άνοδό της με κορυφή την κατάκτηση βραβείου Grammy το

2008.

Έκτοτε, η Duffy, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Aimee Anne Duffy, παρέμεινε σιωπηλή στα κοινωνικά δίκτυα έως τη Δευτέρα, όταν μοιράστηκε ένα συναισθηματικό βίντεο για το μυστικό της ευτυχίας.

Το βίντεο ντύνει ηχητικά η φωνή ενός άνδρα από το μυθιστόρημα The Strength In Our Scars της Bianca Sparacino.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duffy (@duffy)

Το απόσπασμα έχει ως εξής: “Η ευτυχία δεν είχε ποτέ να κάνει με τη δουλειά σου, το πτυχίο σου ή τη σχέση σου. Η ευτυχία δεν είχε ποτέ να κάνει με το να ακολουθήσεις τα βήματα όλων εκείνων που ήρθαν πριν από σένα- δεν είχε ποτέ να κάνει με το να είσαι σαν τους άλλους. Μια μέρα, θα το καταλάβετε – ότι η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με την ανακάλυψη, την ελπίδα, το να ακούτε την καρδιά σας και να την ακολουθείτε όπου αυτή επέλεγε να πάει.

Η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με το να είσαι πιο ευγενικός με τον εαυτό σου- είχε πάντα να αγκαλιάζεις το άτομο που γινόσουν. Μια μέρα, θα καταλάβετε ότι η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με το να μάθετε να ζείτε με τον εαυτό σας, ότι η ευτυχία σας δεν ήταν ποτέ στα χέρια των άλλων.

Μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις ότι η αληθινή ευτυχία έρχεται από μέσα σου και ότι δεν μπορούν να την καθορίσουν εξωτερικοί παράγοντες. Πάντα αφορούσε εσένα. Πάντα αφορούσε εσένα”.

Βάζοντας λεζάντα στο συγκινητικό βίντεο, η Duffy απευθύνθηκε στους ακολούθους της για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, γράφοντας: “Κάτι μικρό για να κινητοποιήσει την καρδιά τη Δευτέρα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Με πολλή αγάπη, Duffy”.

Keywords
Τυχαία Θέματα