Cindy Crawford- Helena Christensen-Christy Turlington: Επανασύνδεση για τα supermodel των ’90s – Στα χνάρια τους και τα τρία παιδιά τους

10:16 6/5/2023 - Πηγή: InStyle

Τα θρυλικά supermodel της δεκαετίας του 1990, Cindy Crawford, Helena Christensen και Christy Turlington απόλαυσαν μια επανασύνδεση στο Instagram.

Η τριάδα των μοντέλων είχε βρεθεί στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας πριν από τρεις δεκαετίες, όταν η συνάδελφός τους Linda Evangelista είχε κάνει τη διαβόητη δήλωση στη Vogue: “Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα.”

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης

η Cindy, 57 ετών, η Christy, 54 ετών, και η Helena, 54 ετών, απέπνεαν την ίδια εκρηκτική γοητεία για την οποία εξυμνήθηκαν πριν από τόσα χρόνια. Οι τρεις καλλονές πόζαραν η μία δίπλα στην άλλη επιδεικνύοντας τον στενό δεσμό τους για την πόζα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Στις δύο φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram, όμως, είδαμε και την ξεχωριστή εμφάνιση των τριών παιδιών τους που φαίνεται πως βαθίζουν στα χνάρια των διάσημων μαμάδων τους και αναπτύσσουν και αυτά τον δικό τους, ιδιαίτερο δεσμό. Η κόρη της Cindy, Kaia Gerber, ο γιος της Helena, Mingus Reedus, και η κόρη της Christy, Grace Burns, πόζαραν μαζί σε ξεχωριστά στιγμιότυπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen)

Η Kaia, ο Mingus και η Grace ακολούθησαν τα βήματα των μητέρων τους στο μόντελινγκ, παρά τις αντιδράσεις στα social media για τα “nepo babies.”

Έτσι θα ντυθείτε σαν Nepo Baby, ακόμα κι αν δεν είστε

Η Cindy έχει αποκτήσει την Kaia, 21 ετών, με τον δεύτερο σύζυγό της Rande Gerber. Η Helena απέκτησε τον Mingus το 1999 με τον πρώην της Norman Reedus, ο οποίος έκτοτε έγινε παγκόσμιο αστέρι στο The Walking Dead και τώρα είναι σε σχέση με την Diane Kruger.

Η Grace είναι η κόρη της Christy από τον ηθοποιό Edward Burns, με τον οποί ο θα γιορτάσει την 20ή επέτειο γάμου της τον επόμενο μήνα.

Christy Turlington-Edward Burns: Παραμένουν ερωτευμένοι έπειτα από 19 χρόνια γάμου

H Helena έγραψε στη λεζάντα της δικής της ανάρτησης: “Φιλίες ζωής. Τόσο πέρα από ευγνώμων για αυτές τις γυναίκες, αγαπώ αυτές και τα παιδιά μας τόσο πολύ” αποδεικνύοντας τη στενή φιλία και τους δεσμούς που ενώνουν τις τρεις γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα