Οι royals στο Λονδίνο – Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες λίγο πριν από τη στέψη του Κάρολου;

08:56 6/5/2023 - Πηγή: InStyle

Πυρετός στο Λονδίνο! Οι καλεσμένοι προσγειώνονται ο ένας μετά τον στη βρετανική πόλη, ενώ η ώρα της πολυαναμενόμενης στέψης πλησιάζει απειλητικά. Κι ενώ όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον πρωταγωνιστή βασιλιά Κάρολο, την παράσταση κλέβουν οι γαλαζοαίματες, οι οποίες καταφθάνουν από κάθε σημείο του πλανήτη φορώντας τις πιο κομψές δημιουργίες της γκαρνταρόμπας τους. Στα events που διοργανώθηκαν λοιπόν λίγο πριν την τελετή της στέψης εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο εκλεπτυσμένες, πιο chic και πιο υπέροχες γυναικείες εμφανίσεις.

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Αποχρώσεις γήινες με διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες

να διακοσμούν το μπροστά μέρος του Schiaparelli φορέματος επέλεξε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η οποία κατέφθασε με χάρη στο παλάτι του Buckingham για την προγραμματισμένη δεξίωση. Απλή και κομψότατη χωρίς υπερβολές σε χρώματα και styling θύμιζε «κάτι» από τη χώρα της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Πριγκίπισσα Kate της Ουαλίας

Η Kate Middleton από την άλλη έπαιξε πιο τολμηρά επιλέγοντας ένα midi φόρεμα από το brand Self-Portrait στο χρώμα που πρόκειται να γίνει το νέο μας αγαπημένο. Βασιλικό μπλε για την Kate λοιπόν, η οποία πόζαρε δίπλα από την ντυμένη στα φλοράλ Πρώτη Κυρία της Αμερικής Jill Biden και την πιο «σκοτεινή» Olena Zelenska.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας

Μια από τις πιο αγαπημένες μας βασιλικές παρουσίες, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επέλεξε Βρετανίδα σχεδιάστρια και μαντέψτε ποια! Ναι, το lime φόρεμα της Victoria Beckham έντυσε τη κομψή γαλαζοαίματη με την διαμαντένια καρφίτσα της βασίλισσας Σοφίας να φιγουράρει πάνω στο πολυτελές ένδυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Mary Chantal της Ελλάδας

Η ελληνική Βασιλική οικογένεια έδωσε και εκεί το παρόν με τη Marie Chantal να επιλέγει midi κλος φόρεμα σε κρεμ αποχρώσεις και τη βασίλισσα Άννα Μαρία να ποντάρει στο βαθύ κυπαρίσσι. Αναμένουμε τα looks της στέψης!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @greekroyalsfamily

Keywords
Τυχαία Θέματα