Canvas Bags: Το καλοκαίρι έρχεται μαζί με τις τσάντες από καμβά – Βρήκαμε τις ωραιότερες

11:40 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι μέρες γίνονται μακρύτερες, η τάση των τσαντών από καμβά έρχεται και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο. Κάθε καλοκαίρι, αυτό το ελαφρύ, ανάλαφρο υλικό είναι απίστευτα δημοφιλές. Κι αυτό γιατί προσφέρει μια συνδυασμένη αίσθηση φρεσκάδας και ανεπιτήδευτου στιλ που μας θυμίζει διακοπές στο νησί.

Κι ενώ οι ζεστές μέρες πλησιάζουν, η ανάγκη για ευέλικτες, ανάλαφρες τσάντες μοιάζει ολοένα και πιο επιτακτική. Ο καμβάς, με την υφή του και τη φυσική του αίσθηση, είναι η ιδανική επιλογή

για το καλοκαίρι, προσφέροντας την απαραίτητη δροσιά και άνεση στις καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Η τάση και ο καμβάς

Ο καμβάς είναι ένα υλικό που παράγεται από βαμβάκι ή λινάρι και είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και τη δυνατότητα να διαπνέει, κάνοντάς τον ιδανικό για την καλοκαιρινή χρήση. Είναι επίσης ελαφρύς και εύκαμπτος, προσφέροντας άνεση στη μεταφορά των αντικειμένων μας χωρίς να προσθέτει περιττό βάρος.

Όσο για το στιλ; Ισορροπεί μεταξύ πόλης και νησιού, αφού δεν είναι ψάθα αλλά παραπέμπει στην αισθητική της. Γενικά, μπορεί να συνδυαστεί και με πιο αστικά looks αλλά και με πιο αέρινα και καλοκαιρινά. Σίγουρα, τα φυσικά υλικά όπως τα βαμβακερά, τα τζιν και λινά του ταιριάζουν καλύτερα, αλλά στο mix&match δεν υπάρχουν κανόνες. Το μόνο απαγορευτικό ίσως να είναι οι βραδινές εμφανίσεις, καθώς ο καμβάς έχει ένα πιο casual πρωινό ύφος.

Ο καμβάς στις πασαρέλες

Αρκετοί διάσημοι σχεδιαστές μόδας έχουν παρουσιάσει συλλογές τσαντών από καμβά, αναβιώνοντας αυτή την κλασική τάση για το καλοκαίρι. Ορισμένοι από αυτούς περιλαμβάνουν:

Louis Vuitton: Το διάσημο γαλλικό brand παρουσίασε μια σειρά από τσάντες ταξιδιού και αξεσουάρ από καμβά, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την πρακτικότητα για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

Gucci: Ο ιταλικός οίκος Gucci προσέθεσε απαλές, πολύχρωμες τσάντες από καμβά στις συλλογές της, προσδίδοντας μια αίσθηση χαλάρωσης και κομψότητας στο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Prada: Η Prada από την άλλη δημιούργησε μια σειρά από τσάντες φτιαγμένες από καμβά, ενισχύοντας την εικόνα της ως πρωτοπόρου στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας.

Εκτός από τους παραπάνω σχεδιαστές, πολλές άλλες μάρκες μόδας έχουν ενσωματώσει τον καμβά στις καλοκαιρινές τους συλλογές τσαντών. Από τις casual tote bags μέχρι τις Birkin με στοιχεία καμβά, οι επιλογές είναι πλούσιες και ποικίλες. Κι εμείς σας βρήκαμε τις ωραιότερες για το φετινό καλοκαίρι…

Οι δικές μας αγαπημένες canvas bags

Shopper Canvas Bag, MangoMAX MARA Brava Leather-trimmed Tote Bag, MytheresaISABEL MARANT Warden Striped Bag, MytheresaColette Canvas Handbag, Mc2SaintBarthMarc Jacobs The Small Canvas Tote, Luisaviaroma

Keywords
Τυχαία Θέματα