Βασιλιάς Κάρολος: Ακολουθεί αυτό το TikTok hack ευζωίας;

10:06 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Κι όμως, ο βασιλιάς Κάρολος παρακολουθεί βίντεο στο TikTok. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του US WeekΙy μάλιστα, ο μονάρχης δεν σκρολάρει απλά. Όπως φαίνεται, παρακολουθεί και τις τελευταίες τάσεις ευεξίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Jeremy Hant τον Μάρτιο. Οι παρατηρητικοί βασιλικοί ακόλουθοι πρόσεξαν κάτι στο βάθος του δωματίου. Τον καθαριστή Dyson Purifier. Πρόκειται για ένα προϊόν που λίγο πριν τη λήψη της φωτογραφίας

είχε γίνει viral στο TikTok. Σύμφωνα με τη δημοφιλή πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Dyson Purifier είναι πολύ ευεργετικό. Συγκεκριμένα, «ανιχνεύει, συλλαμβάνει και παγιδεύει αυτόματα τους ρύπους. Παγιδεύει και τη φορμαλδεΰδη. Έτσι, προσφέρει άμεσα καθαρότερο αέρα». Βέβαια, κοστίζει περισσότερα από 1.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Dyson.

Ευτυχώς για τον Κάρολο, διαθέτει ρύθμιση τόσο για ζεστό όσο και για κρύο αέρα. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο μονάρχης απολαμβάνει τις χαμηλές θερμοκρασίες. «Θέλει συνθήκες ψύχους, τόσο έντονες που να τρίζουν τα δόντια του» σύμφωνα με τους Times.

Θυμίζουμε ότι η συνάντηση αυτή ήταν ιδιαίτερης σημασίας, καθώς σηματοδότησε την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα. Απείχε από αυτά μετά την ανακοίνωση των Ανακτόρων ότι διεγνώσθη με «μια μορφή καρκίνου». Οπότε, ήταν κάπως εύλογη η τόσο μεγάλη παρατηρητικότητα των ακολούθων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα