Bon Jovi: Πέθανε ο μπασίστας Alec John Such – Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

15:39 6/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και ο πρώτος μπασίστας του διάσημου συγκροτήματος Bon Jovi, πέθανε σε ηλικία 70 ετών, όπως ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο αρχηγός του συγκροτήματος Jon Bon Jovi.

Ο Such έπαιξε με το συγκρότημα από το 1983 ως το 1994, την περίοδο δηλαδή μεγάλων επιτυχιών όπως “You Give Love

a Bad Name”, “Livin’ on a Prayer” και “Bad Medicine”.

Όπως σημειώνει το συγκρότημα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Alec John Such ήταν ο άνθρωπος χάρη στον οποίο τα μέλη των Bon Jovi «βρήκαν ο ένας τον άλλο»: ήταν παιδικός φίλος του ντράμερ Tico Torres και γνώρισε στους υπόλοιπους τον κιθαρίστα και συνθέτη, Richie Sambora.

«Ο Alec ήταν πάντα ατίθασος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ», αναφέρεται στην ανάρτηση των Bon Jovi στο Twitter.

Alec, you will be missed pic.twitter.com/ilfTeYyQhR

Bon Jovi (@BonJovi) June 5, 2022

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του, πού και από τι πέθανε.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 14 Νοεμβρίου 1951, ο Alec John Such έγινε γνωστός στη μουσική σκηνή του Νιοu Τζέρσεϊ, όπου αρχικά έπαιξε σε μια μπάντα που ονομαζόταν «The Message».

Στη συνέχεια, ως μάνατζερ συναυλιακού χώρου, είχε κλείσει συμφωνία για την συμμετοχή του συγκροτήματος Jon Bon Jovi & The Wild Ones, του οποίου εν τέλει έγινε μέλος.

pic.twitter.com/W5guCSgmq9

Bon Jovi (@BonJovi) June 5, 2022

Ήταν περί τα δέκα χρόνια μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και αυτή η διαφορά ηλικίας ήταν που τον οδήγησε να αποσυρθεί από το συγκρότημα όταν ήταν 43 ετών οπότε και αντικαταστάθηκε από τον Hugh McDonald

Είχε επιστρέψει για λίγο στους Bon Jovi όταν αυτοί μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα