Γιώργος Τράγκας: Τι απαντά η δικηγόρος της συζύγου του για τη δέσμευση της περιουσίας του

Πριν από μερικά 24ωρα έγινε γνωστό πως με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), δεσμεύτηκαν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, εκδότη και αρχηγού πολιτικού κόμματος Γιώργου Τράγκα, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Κατά συνέπεια, “παγώνει” ουσιαστικά όλη η περιουσία του τόσο στην Ελλάδα

όσο και το εξωτερικό και σε περίπτωση κατά την οποία η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (κακούργημα).

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες!

Σήμερα το πρωί (6/6), η Μάρτυ Λαζάρου ανέφερε στην εκπομπή «Love It» ότι επικοινώνησε με την δικηγόρο της συζύγου του δημοσιογράφου, Μαρίας Καρρά, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά δέσμευση της περιουσίας.

«Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών. Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας», δήλωσε η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ανέφερε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Κόκλας στο Πρω1νό: «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι…»

Ηλίας Ψινάκης: Ξάφνιασε τους πάντες στο χθεσινό live του X-Factor -«Δεν πάει καλά σε νούμερα και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τα “καρφιά” για τη Βρισηίδα Ανδριώτου -«Δεν υπήρξε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα