Scandi girls: 6 casual-chic looks από τα πιο στιλάτα κορίτσια της Ευρώπης για να περάσετε το καλοκαίρι

13:00 6/6/2022 - Πηγή: InStyle

Είναι γνωστό πως τα κορίτσια της Σκανδιναβίας ξέρουν πώς να περνάνε κάθε εποχή με στιλ, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που ενδείκνυται για πιο stylish και ελαφριές εμφανίσεις με λίγα ρούχα αλλά statement. Το κλειδί της γκαρνταρόμπας τους, η κομψότητα και ο μινιμαλισμός που αναβαθμίζει τα looks, διατηρώντας τα παράλληλα δροσερά. Η απόλυτη έμπνευση του καλοκαιριού λοιπόν, έρχεται από τον chic Βορρά κι εμείς σκοπεύουμε να αντιγράψουμε όλες τους τις εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Βερμούδα σε σπασμένο λευκό: το πιο elegant item της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας ακούει στο όνομα βερμούδα και είναι ιδανική για office looks, χαλαρή βόλτα ακόμα και βράδυ. Τα Scandi girls την λατρεύουν και την επιλέγουν στο χρώμα της άμμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEFINE H. J (@josefinehj)

Summer suit: σε ανδρικό χρώμα και τόνους του γκρι. Το γιλέκο αντικαθιστά το αυστηρό blazer, κάνοντας το κλασικό κοστούμι να δείχνει super stylish και να μπορεί να φορεθεί μέχρι και με σαγιονάρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Μίνι λευκή φούστα: συνδυασμένη με casual πουκάμισο απ’ έξω κι όχι κάποιο στενό τοπ που κάνει μια κοντή φούστα να δείχνει συνηθισμένη και χωρίς έμπνευση. Με αυτό το look ακόμα και τα super high heels θα έδειχναν κομψά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLEN CLAESSON (@ellenclaesson)

Κλασικό t-shirt και loose παντελόνα: σε χυτή γραμμή και τα δύο. Ίσως το πιο αγαπημένο outfit των συγκεκριμένων κοριτσιών, τα οποία γνωρίζουν πως για να εντυπωσιάσεις δεν χρειάζεται να υποκύψεις σε υπερβολές. Η απλότητα πάντα κερδίζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Μάξι black φόρεμα με τιράντα: ναι, το μαύρο χρώμα επιτρέπεται το καλοκαίρι, όταν φοριέται με αυτόν τον τρόπο και σε ένα τέτοιο ρούχο. Το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού είναι αέρινο, έχει λεπτές τιράντες και συνδυάζεται με κάθε παπούτσι. Δοκιμάστε επίσης, να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε έναν chic κότσο και να φορέσετε διακριτικά αξεσουάρ. Απλά, τέλειο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Midi φούστα με λινή πουκαμίσα: και flat σανδάλια, ασφαλώς! Τα κορίτσια της Σκανδιναβίας ξέρουν καλά πώς να αναβαθμίζουν ένα casual look σε chic με λίγα μόνο μικρά tricks και φυσικά, με τον αέρα τους. Γιατί ο μινιμαλισμός δεν είναι κάτι που αντιγράφεται, αλλά κάτι που σου βγαίνει φυσικά και κλείνει μέσα του άπειρο στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα