Alessandra Ambrosio: Γενέθλια έχει η mini me της – Η κόρη της γίνεται 15 χρόνων

16:41 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

H Alessandra Ambrosio είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με ζηλευτή ομορφιά. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε μοντέλο και μάλιστα έχει υπάρξει και ένα από τα περίφημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, με εισόδημα 6 εκατομμύρια δολάρια σε μια χρονιά.

Η Alessandra Ambrosio πάντως είναι και μια γλυκιά μαμά δυο παιδιών, της Anja 15 και του Noha 10 ετών, που απέκτησε με τον επιχειρηματία Jamie Mazur.

Το ζευγάρι συνδέθηκε ερωτικά το 2005 και χώρισε το 2018.

Το 41χρονο μοντέλο κληρονόμησε τα εντυπωσιακά γονίδιά της στην έφηβη κόρη της η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι by the pool. Η περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το γενέθλιο πάρτι με το ροζ να κυριαρχεί: από την τούρτα και τα μπαλόνια μέχρι τα ρούχα. Σε μία από τις εικόνες, η 41χρονη ποζάρει και με τους γονείς της.

«Χρόνια πολλά για τα 15α γενέθλια σου! Είθε όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που γίνεσαι», έραψε η Βραζιλιάνα καλλονή στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra Ambrosio: Ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα